• Rundy Szybkich zostaly na czas nieokreślony odwołane, więcej szczegolow pod tym linkiem!

Najnowsze treści autorstwa BulwaZaglady

1. BulwaZaglady

Dyskusja o sytuacji na świecie 182

XD Chłopie jak Ty nawet nie byłeś nigdy szefem dwóch wsi na plemionach.
  2. BulwaZaglady

No bo nie pisałem do Ciebie to jak miałeś zamienić ze mną słowo. Uważałem Cię za debila, dalej w sumie tak uważam. Wtedy miałem chuja do gadania bo się uczyłem grać w tą grę. Wtedy ja grałem u Krystoferka czy Ciepala, później natomiast oni grali u mnie w P.
  3. BulwaZaglady

Black na tropie obludników

Mimo wszystko powinienem być TOP 1 na tej liście.
  4. BulwaZaglady

Jesteś debilem - w sumie wiedziałem to już od czasów kiedy się spotkaliśmy w BC XD Teraz to tylko udowadniasz.
  5. BulwaZaglady

Dyskusja o sytuacji na świecie 190

Stefany są spoko. Chyba że gra tam ten ćwierćmozg Mankovsky, który ma IQ mniejsze od kleszczy, które czasami łapie mój pies.
  6. BulwaZaglady

Warning piszący o kimś że jest szmatą XD To śmierdzi hipokryzją na kilometr.
  7. BulwaZaglady

Jak widać każdy chce być jak szef.
  8. BulwaZaglady

Mylić chłopa że szlachcicem ... To jak mylić gówno z czekoladą. Patrząc na sposób pisanie jebie Black psem na kilometr. Pozdrawiam z emerytury
  9. BulwaZaglady

Tutaj by było to samo XD ale się obsraliscie
  10. BulwaZaglady

Stwierdzam fakty XD Jedynym światem gdzie były równe warunki to był 121.
  11. BulwaZaglady

XDD Zdajesz sobie sprawę że w równej walce 50:50 zrobiliśmy wam dziecko? W sumie to samo z Keyami ...
  12. BulwaZaglady

Mag - zawsze możecie oddać cześć kont. Zmienić nazwę na P! + Mag i oddać nam dowodzenie.
  13. BulwaZaglady

S200

To poproś kolegę żeby Ci napisał, albo psa.
  14. BulwaZaglady

S200

Rozumiem że język polska ciężka, ale weź słownik do ręki i napisz tą wspaniałą myślę jeszcze raz.
  15. BulwaZaglady

S200

XD a kiedy P! unikało dobrze obsadzonych światów? Nie ruszymy już. Ostatni świat pokazał że już wielu osobom najzwyczajniej się nie chce.
Do góry