DeletedUser68767
Guest
Pik+Lekk'a+Eko 
Pik+Lekk'a+Eko![]()
a na ciebie topory tarany i szlachcic
Lepiej offem grać
Czyżbyś używał jakiś nielegalnych ?Podstawa to skrypty, dobra okolica i lk.
Hehe , ale pompa z tymi skryptami![]()
Powiem tak - to jest tak jak z synchro :0 Jak nie wiedziano jak je puszczać to jak ktoś wbił w 100 ms to uważano zapewne iż ma skrypt
Teraz jest podobnie - nie wiem o jakie '' skrypty '' wam dokładnie chodzi , ale wszystko da się zrobić![]()
A tak w ogóle to trzeba mieć szybki internet , komputer,myszke , wysoką czułość , ogarnięcie na pamięć przycisków ( tak , że wchodzimy np. w koszary i już ok. 200 ms mamy mysz w pobliżu rekrutacji . Jednak dogadanie się z okolicą , brak akcji militarnych do etapu karety , zrobienie dużego offa ( 4k topa 3k lk 350 taranów + ) i wybicie monet na 5 grubego . Pójść na potencjalnych wrogów i tak cały czas ,Z mieć w ASIE na '' B '' ustawienie całego offa ( 2 karta ) a w 1 sobie normalnie grać , widzimy atak klikamy 'T' ( przesunięcie karty ) , F5 ( ja takie mam na odświeżenie strony ) i kliknąć to B. Ucieczka w 1-2sek max
![]()
Gorzej jest , jak farmimy dużo barb ( ok. 100 ) i musimy wszystko klikać . Wtedy mamy +/- 3 ataki na sek przy zręcznym klikaniu , czyli 33 sekundy . Warto co 10 ataków odświeżyć strone i zobaczyć czy coś leci , to zależy od zagrożenia .
Więcej nie mówie , bo to trzeba samemu załapać ;0
po co ci skrypty... Konto premium + Asystencik Farmerka + mózg na normalnym poziomie... najlepszy skrypt którego używam
Jaka podjarka..dawno takiego dzieciaka jak ten cały detox nie widziałem..wszędzie jego posty jaki to on świetny..pewnie leszcze jakich mało..![]()
Jaka podjarka..dawno takiego dzieciaka jak ten cały detox nie widziałem..wszędzie jego posty jaki to on świetny..pewnie leszcze jakich mało..![]()
Nie ma taktyki na sp. Przecież to bez sensu jest , pytanie o taktyki... ;x