BambusKFC 10. Kwi 2026 @Kreon Boży x Uszatek pamietaj marny odyńcu, TYLKO WIELKA I LEGENDARNA BARCELONA
0mam0 18. Mar 2026 Pamiętaj drogi żuberku, barcelonka nigdy nie dorówna wielkiemu Realowi. Hala Madrid!!
BambusKFC 4. Cze 2025 ZAPRASZAM JUŻ TERAZ NA SPECJAL UK (bez farmy,predkosc x3,eko x4) - tribalwars.co.uk, pisać do Zubr
BambusKFC 9. Kwi 2025 JUŻ ZA 45 min WIELKA BARCELONA robi kolejny ważny krok w stronę pucharu LM, nie bierzemy jeńców
BambusKFC 4. Kwi 2025 Ahh jutro WIELKA BARCELONA Z BETISEM I GOAT ale będzie widowisko,myślę że 4:3 dla Barcy + hatrick ANTONEGO
Ahh jutro WIELKA BARCELONA Z BETISEM I GOAT ale będzie widowisko,myślę że 4:3 dla Barcy + hatrick ANTONEGO
BambusKFC 15. Lut 2025 remis sreal i czerwona dla atletico XDD a poniedzialek WIELKLA BARCELONA WRACA NA TRON
BambusKFC 6. Lut 2025 sreal ledwo co z leganes wczoraj,czekajcie na WIELKA BARCELONE,bo traficie na nas w półfinale i będzie po raz 4 bolało,pozdrawiam białe popierdółki
sreal ledwo co z leganes wczoraj,czekajcie na WIELKA BARCELONE,bo traficie na nas w półfinale i będzie po raz 4 bolało,pozdrawiam białe popierdółki
Kreon Boży x Uszatek 2. Sty 2025 Witam czy to ten popularny w środowisku Stefańskim znany wszystkim Żuber z sarną? Jeśli nie to najmocniej przepraszam i życzę spokojnego poniedziałku w wolnej Polsce
Witam czy to ten popularny w środowisku Stefańskim znany wszystkim Żuber z sarną? Jeśli nie to najmocniej przepraszam i życzę spokojnego poniedziałku w wolnej Polsce

Reakcje: Kreon Boży x Uszatek