Na A9 to ja bylem zwykłym graczem który zrobił kilka akcji i nie miałem żadnego wpływu na rozgrywkę więc przypisywanie mi tam jakiejkolwiek roli jest grubym nadużyciem xd Każdy wiedział że jestem tam by zebrać tam ludzi na A10 no ale jak już 'rozmawiamy' o tym śmiesznym świecie w tej rakowej grze to przypomnijmy kilka faktów:
1. Perm Time Travelera trwał spokojnie około miesiąca - dostawał na zmianę bany i unbany co pewnie sam potwierdzi. Dziwna sytuacja ale tak było. Jeszcze zanim dostał jakiegokolwiek bana już każdy wiedział że spokojnie z 25-30 ludzi w tym ja czeka tylko na A10 by zagrać z aka.
2. Przez równe 104 dni mojej 'gry' albo raczej istnienia na A9 miałem razem 23 dni bana z czego 10 dni za nielegalne skrypty chociaż nie miałem nawet kp ale odwołań raczej nikt nigdy nie przeczytał, 7dni za które mi się nalezalo + 5 dni za fejkomat i jeden dzień za wulgaryzm w wiadomości. No nagrałem się niesamowicie. Moje istnienie na tym świecie to zapewne mniej niż 20% jego ogólnego trwania
3.
@2206702 @Throe86 - w momencie gdy napisałem wiadomość która zacytowaliście nie był momentem kiedy jabole miały 8 członów ale potem już tak. Rozkład sił wtedy też był inny niż pisze Throe bo w momencie gdy Paradise zaczęło grać po stronie KRP to większość graczy Paradise przeszło do Jaboli i PB o ile się nie myle to po wiadomościach grupowych NsLipciu.
Kalita z Paradise stwierdziła że kończy gre zanim to nastąpiło bo nie ma czasu prowadzić plemienia, więc Paradise pozostało bez rady i gracze tego plemienia zostali podzieleni między KRP/Jabol/PB (powtórka z A8 - tam rada Paradise zrobiła dokładnie to samo) z czego Jabol brało tam każdego jak leci wysyłając zaproszenia na ślepo z czego mieliśmy trochę śmiechu
4. Jedyną rzeczą jaką zrobiłem na A9 były akcje. Brałem też zastępstwa pod wysyłanie ataków i obrony. Poniżej wstawiam screen ze statystykami z czasów gdy istnialem na tym świecie. Wyraźnie widać że "za moich czasów" KRP było plemieniem które jeszcze cokolwiek grało i było na plus. A być może był to nawet jedyny okres w którym to plemię trochę się pobawilo na tym świecie, bo o ile się nie myle to plemię powstało dla jaj (to słowa założyciela) i nigdy nie myśleli by coś tam robić, więc jeśli szczytem Waszych ambicji i osiągnięć jest pokonanie takiego "plemienia" to w sumie zapraszam Was na A10 gdzie z pewnością mielibyście wymagającego przeciwnika a nie jakiś zlep ludzi co przyszli w wiekszosci flagi nabijać
Po mojej kasacji o ile się nie myle to założyciele KRP zakończyli grę (Perlitto i Piękniś) i plemię przejął Qqens a po nim jacyś ludzie co cały świat mieli wszystko gdzieś i nagle się obudzili że jednak trzeba coś tam pograć
bezinteresownie pomogłem, zawarłem parę fajnych znajomości, dużo flag wpadło w tym kilka czarnych, więc w sumie dla mnie osobiście niezależnie od tego co tam sobie myślicie czy napiszecie świat dla mnie osobiście mocno na plus. Dużo zyskałem, nowi ogarnięci ludzie do AKA pozyskani, nic nie straciłem i to tyle co mogę powiedzieć podsumowując mój niewielki wycinek istnienia na A9.
Ja tam się nie napinam bo ta gra to jest straszny rak i "gram" w to tylko dlatego że mam naprawdę złotych ludzi w ekipie, dlatego na luziku sobie pykamy Arkadię bez napinki ale to trochę zabawne że ja nie umiejąc grać i mając wywalone więcej osiągnąłem w tej grze niż Wy w tych swoich śmiesznych masowkach xD ps. Nie jestem wodzem i nigdy nie bylem wodzem żadnego plemienia. Co najwyżej można powiedzieć że jednym z 5 współzałożycieli AKA (Sykowski, Leśny, Pluto07, Aarde... Czyli w sumie graczy z których jestem zdecydowanie najsłabszy a i tak nawet jak założycie 20 członów Jaboli to nie macie podjazdu
)
Nie wiem kiedy ostatni limit na A9 schodzi ale przenieście się po prostu na A10 to sie przeniose obok Was i sobie poczekam z limitem nie biorąc od plemienia ani pika i zrobimy sobie pojedynek ja vs Wy. Mogę nawet zagrać o moje konto. Dla mnie to będzie czysta przyjemność
A10 to mój i AKA pożegnalny świat, więc macie jedyna niepowtarzalną okazję zmierzyć się z kimś normalnym. Jabole i PB już tam grają choć Ci pierwsi reprezentują poziom Paradise na A9 tylko są dużo większą masówka a PB gra po stronie AKA
Pozdrawiam i życzę smacznej kawusi :*