Szczekasz to Ty. Ja napisałem otwarcie, że waszych ataków się nie boimy, bez ubliżania, ale co wyniosłeś z domu/budy to już kwestia wychowania
Tylko dogracie 4 grube? Czy jak ostatnio polecą ofy, 2 grube, bo ktoś nie dogra czegoś? Ja wiem, że wy co najwyżej to pajacować potraficie. Ja zaznaczyłem jako osoba, która reprezentuje nasze plemię, że my was się nie boimy i dla nas jak najbardziej ataki są dopuszczalne przed wigilią
1. Odpierdol się od
@Piękniś , bo jedyne co możesz to posprzątać po nim jak wypróżni.
2. Nie boicie się, bo w waszych limitach praktycznie nikogo nie mamy, dlatego pies za bramą szczeka najgłośniej
3. Jeśli już zabierasz głos, to z szacunku do mistrzów tej gry - podnieś rękę i zapytaj:
- Czy mogę się odezwać proszę państwa?
- A przepraszam, czy mógłbym zabrać głos szanowni gracze AKA?
- Proszę wybaczyć moją śmiałość, jednakże chciałbym wypowiedzieć się w pewnej kwestii.
Dopiero jak otrzymasz zgodę, możesz się udzielać. W innym wypadku jesteś kmiotkiem, na którego każdy szcza
Jeśli już mamy start objaśniony, to chciałbym teraz zapytać, kim Ty koperku jesteś? Bo historia Arkadii pisze jasne scenariusze - największe szczekacze są do momentu zejścia limitów
I tak czuję żałość dla swojej osoby, że poświęciłem Ci tak wiele słów i czasu.
Co do
@Deker99, skomentuję to tylko pewnym bardzo rozpoznawalnym skrótem "xD". Nie mam nic więcej do napisania, bo to zarówno wasza koalicja, poprzednia rada jak i obecna, to jakaś kpina xD
Miałem trochę przerwę od Arkadii, teraz wbilem flag po nabijać na konto do gry z ziomem ale widzę że wszystko się zmieni tylko nie Arkadia haha, Co sami ludzie te same problemy i poziom ten sam haha.
No Aka wygra to wiadome ale opozycja niech próbuje nawet jak nie wygracie to się czegoś nauczycie i Może stworzycie sobie ekipke na inne światy
Mi osobiscie dwa razy dostało się w tyłek od Aka i znudziło mi się przegrywanie z nimi.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dzionka i owocnego przyszłego roku
/Ivan z Gdyni
Witaj Ivanie! Jako jeden z nielicznych, pomimo grania w przeciwnej koalicji - zawsze trzymałeś poziom oraz kulturę osobistą w wiadomościach.
Miło wspominam takich graczy
Mógłbyś naumieć te ameby czegoś, bo ani skilla ani kultury nie mają