Lonsdale..
Ciężki Kawalerzysta
- Wynik reakcji
- 313
Najpierw barca potem loser i mogę grać z ceiterem
Buhaha, czlowieku szukaj ludzi na swoim poziomie gry... A nie mnie prosic o jakies pojedynki goscia ktory na takich jak ty nie zwraca uwagi. Ja sie moge mierzyc z graczami którzy maja pojecie o grze a nie z nobami co do top30nie wchodzaNajpierw barca potem loser i mogę grać z ceiterem
A 1000pp to majątek? Moim zdaniem to właśnie jest dodatek W takim razie,czekam Lonsdale,Szumix i reszta bandy,która bez przewagi liczebnej nawet nie wbija na rundy ^^Ludzie te pojedynki to jakiś żart To ma być fajne albo co najmniej ciekawe a wygląda na to że ludzie tak bardzo boją się z kimś przegrać że nie podejmują rękawicy. Oczywiście te 1000pp to żart i absolutny bezsens, 50-200pp jest sensowne. Jeśli głównym założeniem pojedynku ma być zarabianie pp to idiotyzm, jeśli to jest dodatek to jest okej.
A 1000pp to majątek? Moim zdaniem to właśnie jest dodatek W takim razie,czekam Lonsdale,Szumix i reszta bandy,która bez przewagi liczebnej nawet nie wbija na rundy ^^
Buhaha, czlowieku szukaj ludzi na swoim poziomie gry... A nie mnie prosic o jakies pojedynki goscia ktory na takich jak ty nie zwraca uwagi. Ja sie moge mierzyc z graczami którzy maja pojecie o grze a nie z nobami co do top30nie wchodza
Sytuacja bez wyjscia co bym nie napisal na to pytanie bedziesz usatysfakcjonowany. Napisze ze jestes malo doinformawany skoro lk vs lk robi na ciebie wrazenie jak sie puszcza kontre w 100ms. Gdzie byl filmik jak z telefonu ceiteriwi zribilem w 40ms...
Śmiechu warty jestes koncze z atoba dyskusje. Jakos polowa graczy placze na rundach jak mnie widzi. Tak samo jak TySzczerze?
Robisz z siebie prosa,a jesteś co najwyżej średni,dobrze wiemy że 1 vs 1 niemasz polotu z połową graczy który coś grają,a robisz z siebie niewiadomo kogo
O ile Ceiter gra na botach to prezentuje poziom bo wiadomo boty tylko na farme ma ale reszte sam ogarnia to ty za to masz niby jakieś skrypty ale grać nie potrafisz
Pozdro