• Rundy Szybkich zostaly na czas nieokreślony odwołane, więcej szczegolow pod tym linkiem!

Dojdz do 50, zanim MOD napisze 0

Qrk Shooya2

Szlachcic
Wynik reakcji
7.999
756. No Rikim tak do 4-4.5k jeszcze się pogra, dalej to już ciężary dla mnie. Są gracze co dalej by orali ale to już są katy, Necro mocny na każdej pozycji, ogólnie najlepiej grałem postaciami które są w stanie wyciągnąć kilka solo, srogimi farmerami typu TB/Naga to już tak średnio. A ty czym pukasz głównie?

Wynik reakcji
59.194
757 Niewidzialność jest po prostu broken na niskim/średnim elo bo brakuje koordynacji i macro i łatwo jest kogoś wyłapać
no ogólnie testuje wszystkie supporty/roamerów, ale lubię: skywratha, hoodwinka, warlocka (ale tylko bully lane z max e), ogre magiego, enchantress, bare no i tych off lanerow co wyminilem w poprzednim poscie

Wynik reakcji
59.194
758. W sensie najlepiej grałem takimi skoczkami, niekoniecznie Invis. Storm,Ember,slark, PA, tego typu heroski. Inne Heroski to tak +- 5k i koniec. Nie wiem jak teraz meta bo oglądam tylko Artura jak gra, a on sobie gra czym chce w sumie i ma w piździe cały świat od morza aż do tatr
759 slark pa heroski dla maciusiow XD

ja nie znam high elo mety bo nie ogladam pro sceny

Do góry