Kichiyaki
Miecznik
- Wynik reakcji
- 98
Link <- do dodania bota na serwer discord.
Funkcje
1. Notyfikacje o podbiciu/stracie wioski przez jedno z x monitorowanych plemion.
Tutoriale
FAQ
Jak często są sprawdzane przejęcia?
Co minutę.
Czy korzystam z danych twstats?
Nie, mam swoje własne API i consumery odpowiadające za aktualizację danych.
Czy można korzystać z mojego API?
Jeżeli ktoś chce to nie ma problemu, ale nie obiecuję, że nie wystąpią jakieś breaking changes.
Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek pytania/problemy to proszę je pisać w tym temacie/kontaktować się na discordzie kichiyaki lub email contact@tribalwarshelp.com.
Funkcje
1. Notyfikacje o podbiciu/stracie wioski przez jedno z x monitorowanych plemion.
Tutoriale
1. Tworzymy grupę

version - wersja gry
server - serwer
język - w jakim języku mają być wysyłane powiadomienia
internals - czy pokazywać przejęcia
barbarians - czy pokazywać przejęcia barbarek
channel-gains - na jakim kanale mają się pojawiać notyfikacje o zdobytych wioskach (pole opcjonalne, jak nie zostanie podane to te notyfikacje nie będą wysyłane)
channel-losses - na jakim kanale mają się pojawiać notyfikacje o straconych wioskach (pole opcjonalne, jak nie zostanie podane to te notyfikacje nie będą wysyłane)
2. Dodajemy plemiona do grupy

version - wersja gry
server - serwer
język - w jakim języku mają być wysyłane powiadomienia
internals - czy pokazywać przejęcia
barbarians - czy pokazywać przejęcia barbarek
channel-gains - na jakim kanale mają się pojawiać notyfikacje o zdobytych wioskach (pole opcjonalne, jak nie zostanie podane to te notyfikacje nie będą wysyłane)
channel-losses - na jakim kanale mają się pojawiać notyfikacje o straconych wioskach (pole opcjonalne, jak nie zostanie podane to te notyfikacje nie będą wysyłane)
2. Dodajemy plemiona do grupy

FAQ
Jak często są sprawdzane przejęcia?
Co minutę.
Czy korzystam z danych twstats?
Nie, mam swoje własne API i consumery odpowiadające za aktualizację danych.
Czy można korzystać z mojego API?
Jeżeli ktoś chce to nie ma problemu, ale nie obiecuję, że nie wystąpią jakieś breaking changes.
Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek pytania/problemy to proszę je pisać w tym temacie/kontaktować się na discordzie kichiyaki lub email contact@tribalwarshelp.com.
Ostatnia edycja: