DefinitelyRlyTheD0orek
Szlachcic
- Wynik reakcji
- 7.136
Taki po przekroczeniu limitu LKacze wracaja puste tak? Nigdy nie grałem na takim ustawieniu.
Taki po przekroczeniu limitu LKacze wracaja puste tak? Nigdy nie grałem na takim ustawieniu.
Już żelazny zrobiłeś ?Startują jakieś ekipy na 198 co potrzebują wsparcia długo nie grałem ale chciałbym wrócić do gry
Mądrego to i miło posłuchać.Ale gówno, w dupę sobie to farmienie wsadźcie opiekunowie zasrani gierki
Może to błąd i jeszcze zostanie zmieniony? Rzeczywiście, ten parametr nie ma sensu, jeśli się chce ograniczać masówki itd.Nie rozumiem tego wsparcia do wszystkich. Z jednej strony są parametry, które mają utrudniać granie na kilka członów(poziom plemienia, zamykanie składów...), a teraz robią takie ułatwienie....
tyle razy mój przyjacielu ile ludzie z umiejętnościami podobnymi do ciebie uciekali w popłochu ze świata przed potęgą wielkiej delmy, czyli dużoIle razy jeszcze to wkleisz? Jaja będą jak wbije i oberwie
Na takich, jak on szkoda amunicji przyjacielu.tyle razy mój przyjacielu ile ludzie z umiejętnościami podobnymi do ciebie uciekali w popłochu ze świata przed potęgą wielkiej delmy, czyli dużo
a ja myślałem że liczą się umiejętności w gierce a nie pkt na FO XD Nie wiem czy takie ma bo nie znam XD ale raczej tam trzeba patrzećNa takich, jak on szkoda amunicji przyjacielu.
Kolego uważasz, że pikselowa blaszka jest ważniejsza od wygrywania bezsensownych dyskusji na forum poprzez śmieszne obrazki i obelgi? Polecam przemyśleć system wartościa ja myślałem że liczą się umiejętności w gierce a nie pkt na FO XD Nie wiem czy takie ma bo nie znam XD ale raczej tam trzeba patrzeć
Uważam że liczy się dobra zabawa, a nie głupie dyskusjęKolego uważasz, że pikselowa blaszka jest ważniejsza od wygrywania bezsensownych dyskusji na forum poprzez śmieszne obrazki i obelgi? Polecam przemyśleć system wartości