Używasz przestarzałej przeglądarki. Może nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś ją zaktualizować lub użyć alternatywnej przeglądarki .
Nikt mnie nie "wywalił" z Plemienia,sam wyszedłem.Wasza przewaga liczebna była przygniatająca w mojej okolicy było to ponad 20 do 1 na waszą korzyść,na etapie jednej wioski i przy braku deffa po prostu nie było sensu dalej tego ciągnąć.Powodzenia w dalszej grze.
Nieudacznikem?Ja wcale tak nie uważam.Sporo wnioslas do tej gry a że jakiejś blaszki nie masz,no i co z tego.Sama wiesz jak to z tym jest.A zapomniał bym też Pozdrawiam.
A i jeszcze Clasic był po drodze może nie do końca wygrany przez Wariat ale ze sporym udziałem przede wszystkim graczy ale i też Plemienia Wariat,"ale to już było i nie liczy się wcale"
Speed przynajmniej na razie nie ma na tym świecie jest.... Plemie pod nazwą Iga złożona z graczy którzy grali w Speed....nie wiem może nazwa się po starcie zmieni ale o to juz trzeba by było pytać Kamila.
Dlaczego Shadow pisze bzdury?To jest dyskusja przedstartowa i nikt tu bzdur nie pisze a ni Ty ani Shadow ani inny gracz,społeczność gry Plemiona przez ostatnie lata bardzo się zawęziła i tak naprawdę zostało maxymalnie kilka tysięcy aktywny użytkowników a w najlepszych czasach graczy było jeśli...
Cześć wszystkim.Jeśli można to dorzucę i Ja swoją opinię:).Na początku chciał bym podziękować suportowi za "wypuszczenie" świata z takimi ustawieniami,bo są naprawdę fajne,zawsze znajdzie się jakiś malkontent któremu coś nie będzie pasować ale ogólnie trzeba przyznać że udało się wam spełnić...
Proszę o przywrócenie możliwości wyboru wyglądu mapy,mimo że gram w tą grę naprawdę długo to co zrobiliście teraz to można określić jednym słowem-porażka!!!