Buczek x Mackowatyy
Łucznik
- Wynik reakcji
- 606
Prawda to, że ferrekin masturbuje się kikutem bo nie ma rączek?Typ ponad tydzień czasu wgl się nie logował.
Wszedł i wyszedł...
Szukajta chopa chop pewno w szoku
Tu niema co się śmiać, takie kasztany powinny być napiętnowane. Ten awek wsumie też by się mógł mu przytrafić.Widzę że w Blackach też są rdzenni i Ci mniej rdzenni.
Kolega nie dostał darm miśków i wyszedł z plemienia ehh
To nie mój kolega , żeby nie było
Prawda to, że ferrekin masturbuje się kikutem bo nie ma rączek?
Do spłodzenia potomstwa w tym przypadku na pewno nie dojdzieNie wiem czym się masturbuje.
Bądź zaś pewny, że jak spłodzisz kiedyś potomstwo i urodzi ci się niepełnosprawne to przestaniesz se robić jaja z takich tematów
kukle cię swędzą? xdDo spłodzenia potomstwa w tym przypadku na pewno nie dojdzie
Grasz w BLACK i nie wiesz co to czarny humor? xdd zmieńcie sobie na obrońcy moralności bardziej pasujeNie wiem czym się masturbuje.
Bądź zaś pewny, że jak spłodzisz kiedyś potomstwo i urodzi ci się niepełnosprawne to przestaniesz se robić jaja z takich tematów
nie wiedziałem, że jesteście kalekami miśki, pardąJudaszowi tak mefedron mózg wyjadł, że wziął się za obrażanie niepełnosprawnych? nieźle
No to mogę ci nimi nakarmić XDDD sorry prosiłeś się xdNie lubie czarnego humoru, lubie normalne jajca
No to mogę ci nimi nakarmić XDDD sorry prosiłeś się xd
no już od dawnaJak ci życie nie miłe