KRZYSZTOF III OSTRY
Szlachcic
- Wynik reakcji
- 46.904
Cosie pultasz Birbuć. Zaraz dojedziemy cie z @Szeryf z Nottingham na next szybkim
Zesracie jak szeryf po godzinie gry miał 500 lk XDDD
Cosie pultasz Birbuć. Zaraz dojedziemy cie z @Szeryf z Nottingham na next szybkim
Cepter szykuj dupsko po Wielkanocy znowu masz burzenie
Wy mieliscie tyle tego offa,ze przy dobrym murku swoim offem obronilbym sie hahah beka z berbecia lamusa
Nic dziwnego jak ja jestem leszczem na SP, a biły mnie 3 osoby poza TobąMoze chcesz porozmawiac o swoim deffie co stracilem 150 jednostek?XDDDDDDDDDDDD gity do wora
Kiedy następna runda ?Ciebie dlaczego nie bylo?;d Czy pod innym nickiem?
Byłem Ci tylko kibicować xDCiebie dlaczego nie bylo?;d Czy pod innym nickiem?
Ja czempiona musiałem za karę zburzyć bo cwaniakowalZrobilem blad, moglem sie zadeffowac dobrze i tyle Predkosc jednostek byla zbyt duza i ciezko bylo cokolwiek ogarnac
No za dużo predkosc jednostek nie wiem dlaczego tak było, najbardziej się zaśmiałem jak kmic napisał, że o zadnej rundzie nie wiedzial ,że wgl była xdZrobilem blad, moglem sie zadeffowac dobrze i tyle Predkosc jednostek byla zbyt duza i ciezko bylo cokolwiek ogarnac
Pal licho ochronę początkową 20 zamiast 40, ale jak można było wyrwać atak tak szybko, że nawet przeglądarka nie zdążyła pokazać że jakiś idzie to był trochę problem xDNo bo ja z Kmicem tej rundy nie ustalalem tylko z Oskim a nie zwrocilem uwagi na predkosc jednostek