PacikW x Airi
Ciężki Kawalerzysta
- Wynik reakcji
- 1.474
Czekamy na becki. Przynajmniej rozgrzewka przed s194 a zarazem wolne wakacje. Izi gierka.
Myślę, że nie dojdzie do tego boście człony Hellow ukryte tzw. niespodzianki grające pod nich.Jak GDSR podpisze się z Głodami to macie pozamiatane.
Myślę, że nie dojdzie do tego boście człony Hellow ukryte tzw. niespodzianki grające pod nich.
Róbcie screena jak to się sprawdzi to smisznie.
Jak to paka ujął dla ciebie zrobię nawet 5 czy 6 członów.
Tak to jakbym zamiast 3 czekoladek Merci dostał 5/6, dziękuję jesteśmy Głodni. Tylko żebyśmy się nie przejedli za bardzo tajemniczymi prezentami.
Bez spinki,
Miłego dzionka
Jak wyjdzie na to, że się najem to poproszę. Jeszcze po uczcie wytrzyj mi buźkę, skoro oferujesz usługi podawania chusteczek.Chusteczkę?
nie jąkaj się jak piszeszJak jak się wyjdzie na to, że się najem to poproszę. Jeszcze po uczcie wytrzyj mi buźkę, skoro oferujesz usługi podawania chusteczek.
oni jeszcze nie wiedza..Biedne plemiona podpisujące „sojusz” z glodami :/
Ty też skosowałeś Jutro na 176 i Chaos na 186.Biedne plemiona podpisujące „sojusz” z glodami :/
gdzie minusy?Ty też skosowałeś Jutro na 176 i Chaos na 186.
Ile sojuszy już podpisałeś? 15?Biedne 1515151 grających pod 40 ugadanych ziomeczków :/
Ile sojuszy już podpisałeś? 15?
56*o kurde xd nie ma to jak krytykować czyjeś sojusze, gdy ma się 30 członów![]()
Mniej niż Ty masz członów, szkoda tych osób, które będziecie rozbierać ale spokojnie być może przejrzą na oczyIle sojuszy już podpisałeś? 15?