Bartezio96
Chłop
- Wynik reakcji
- 47
Ja wiem, że co dobre to szybko się kończy, ale dajcie trochę zabawy dla nas, i odpalcie znów szybkie!
Nie, jak będą polskie to wbijęWbija ktoś o 14stej na angielski serwer?
Jak tak to zapraszam
LOSER nabotowany xdJednak o 18 rudna bo ta o 14stej to Cat jakby ktoś chciał to chętnie zagram z każdym poza laserem.
Jak zdążę wrócić do domu to wbije Można się zgadać na jakiegoś discorda.Jednak o 18 rudna bo ta o 14stej to Cat jakby ktoś chciał to chętnie zagram z każdym poza laserem.
Lepiej ogarnij tutaj rundki a nie uciekasz na zagraniczne byquJak zdążę wrócić do domu to wbije Można się zgadać na jakiegoś discorda.
Nikt się nie spinaA co ja mam tutaj do ogarnięcia, Kmic i Lateralis w ogóle nie odpisują a chciałem odebrać rundę, którą wygrałem w turnieju. Więcej się spinajcie to na pewno wrócą.
Ej a na innych światach się nie spinają? i jakoś świata nie zamknęli, może nawet gorzej po sobie jadą.Wszedłem w Twoje ostatnie posty i chyba weekend Cie trzyma skoro twierdzisz, że nikt się nie spina.
Jedynie co mnie trzyma to alkoholWszedłem w Twoje ostatnie posty i chyba weekend Cie trzyma skoro twierdzisz, że nikt się nie spina.
Jak zdążę wrócić do domu to wbije Można się zgadać na jakiegoś discorda.
Prędkość x200 tylko jest o 18
ja moge cos dzisiaj pyknac, dawno nie gralemGramy coś dzisiaj, jutro?
predkosc 200...https://www.tribalwars.net/en-dk/page/speed/rounds/future Od 18:00 do 22:00(1h roznica czasowa jest) ktos chetny? 5 osob w plemieniu