Kącik kulinarny

  • Rozpoczynający wątek Deleted User - 849188349
  • Data rozpoczęcia

Isarisu

Szlachcic
Wynik reakcji
3.704
To ty biegasz za mną, teraz dostajesz po łbie :)
A wystarczyło zamknąć zakłamany pysk, wtedy dalej mógłbyś udawać wielkiego black peta :)
 

Deleted User - 849188349

Guest
Dziś na obiad moja piękna żona poszła na łatwiznę i przygotowała pomidorowke ugotowaną na korpusie kurczaka kurnikowego.
Bardzo smaczna.
Polecam
 

Isarisu

Szlachcic
Wynik reakcji
3.704
Nie byłeś, tylko jesteś.
Nie próbuj odwracać kota ogonem, bo ze mną ci to i tak nie wyjdzie.
Pamiętaj, codzienna higiena chroni przed grzybem na dupie.
 

Szeryf z Nottingham

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.485
Dziś na obiad moja piękna żona poszła na łatwiznę i przygotowała pomidorowke ugotowaną na korpusie kurczaka kurnikowego.
Bardzo smaczna.
Polecam
Piąteczka, ja też dzisiaj pomidorową jadłem z kurczaka. Tyle że ugotowana była 1.5 tygodnia temu i zamknięta przeze mnie w słoiku, żeby przeczekała. Do tego śmietana łaciata 18%, bo uwielbiam pomidorową zabieloną. Smak cudowny ^^

Polecam i Pozdrawiam,
Piotr Fronczewski
 

Deleted User - 849188349

Guest
Piąteczka, ja też dzisiaj pomidorową jadłem z kurczaka. Tyle że ugotowana była 1.5 tygodnia temu i zamknięta przeze mnie w słoiku, żeby przeczekała. Do tego śmietana łaciata 18%, bo uwielbiam pomidorową zabieloną. Smak cudowny ^^

Polecam i Pozdrawiam,
Piotr Fronczewski

Tak oczywiście, że musi być zabielana. Duuużo śmietany
 
Do góry