-Mr.President
Miecznik
- Wynik reakcji
- 703
to twojego starego sperma zjebieJak Cię czytam to hahaa to jaja mi się pocą z radości
to twojego starego sperma zjebieJak Cię czytam to hahaa to jaja mi się pocą z radości
No zjeb jesteś masakrato twojego starego sperma zjebie
Mówiłem naucz się psiac zjebieKolorado smitny bo mu stary znowu przekladanca nie zrobil i sie sapie do otoczenia
ty sie zjebie genetyczny naucz , a nie po mnie powtarzasz jebana tepa kurwoMówiłem naucz się psiac zjebie
Co jeszcze masz zjebie do powiedzenia?ty sie zjebie genetyczny naucz , a nie po mnie powtarzasz jebana tepa kurwo
Stary za duzo cie rucha i daje ci spermy za duzo do pyska
zjeb cie zrobil ty kurwo zalana nasieniem ojca , matka to kurwa ze smietnika bo takiego chuja wychowala . Powinna dawno utopic.Co jeszcze masz zjebie do powiedzenia?
Co jeszcze zjebie?zjeb cie zrobil ty kurwo zalana nasieniem ojca , matka to kurwa ze smietnika bo takiego chuja wychowala . Powinna dawno utopic.
idz niech ci stary przekladanca zrobi
jebany benkart kurewski.Co jeszcze zjebie?
To co piszesz jest karalnejebany benkart kurewski.
szmata nie ma gdzie plakac to tutaj placze pedalski przegryw zyciowy
karalne jest ze cie stara zrobila jebana kurwo , chuj ci w pizde . Wypierdalaj stadTo co piszesz jest karalne
Karalne chłopie i to bardzo naklanianie kogoś do zrobienia sonie krzywdykaralne jest ze cie stara zrobila jebana kurwo , chuj ci w pizde . Wypierdalaj stad
i chuj ci w dupe , scisnij pizde i znajdz sobie forum dla pedalowKaralne chłopie i to bardzo naklanianie kogoś do zrobienia sonie krzywdy
Ja Ci tylko mówię żebyś nie płakał później.i chuj ci w dupe , scisnij pizde i znajdz sobie forum dla pedalow
zamknij szmato ryjJa Ci tylko mówię żebyś nie płakał później.
chuj ci w pizde pedalska kurwo , obrazasz od roku dzieci tutaj . Wypierdalaj zjebie sie ze starym ruchacMożna sobie cisnąć ale nigdy nie pisze się takich rzeczy że komuś się śmierci życzy, bo nawrt nie wiesz jak komuś krzywdę możesz zrobić takimi słowami
orazales kurwa debilu zjebany dzieci tutaj , zamknij kurwiszonie morde .Ktoś kto jest nornalny nie pisze takich rzeczy niezły psychol jesteś