Szybka analiza
ZD 49kkk
Darma 73kkk
Wariat 58kkk
Jutro 93kkk
Koty 50kkk
TRD 70kkk
ZD - bądźmy szczerzy bez szans na wygraną solo. Teraz jeszcze wojna z TRD to tam kasację polecą za miesiąc lub dwa no chyba że poleci dogadanie się z Mol. Za mało dobrych graczy, mimo warzywniaka jaki był miesiąc może dwa temu w darmie nie wykorzystali tego, a teraz już za późno by coś ugrali jako ZD.
Darma - Bez szans na wygraną solo, dużo frontowców z przypadku. Jednak dalej uważam że jest tam jeszcze sporo dobrych i aktywnych graczy. Jakby bili się z wariatami 1v1 to po 2-3 akcjach wariaty są przełamane. Jeśli ktoś stwierdzi że farmazonie to wystarczy przejrzeć frontowców darmy. Na cyplu gdzie gracze TRD sami robią swoje akcje na 5-10 wsi to frontowcy padają jak muchy. Ostatni destaq teraz ZBK i dalej ktoś kto tam rządzi pakuje wioski w warzywa...
CzaroWWY może nie ma czasu na grę albo wywalone w ten świat i tylko czasami wchodzi ale chłopaki na froncie trd-darma na jego offach blaszki agresora nabijają a chłop właśnie zjada całego ZBK........... Po ZBK przyjdzie czas na czaro dostanie 2 akcje lokalne i rzuci kontem. Wspomnicie moje słowa!
Wariat - KO już dawno powinien iść siedzieć za to co robił przez ostanie X tygodni (XD). Kończą się im gracze na froncie no może z 10 graczy frontowych mają z czego po wejściu akcji dobija połowa. Widziałem zmieniło się to na ostatnich 2 akcjach bo TRD oddawało gruzy jednak poziom umiejętności tych graczy można poznać po tym jak wioska przez tydzień w ich rękach z 2,8k punktów zrobiła 3,2k XD (Albo po prostu nie chce im się tego gruzu budować) Na moje redukcja graczy na ich korzyść, przewiduje transfer garstki graczy do Jutra do końca sierpnia. Pewnie już dogadane tylko kwestia blaszek
Jutro - W aktualnym stanie świata wygrywają mimo że najmniej mają ogarniętych/aktywnych graczy. Jak pisałem do końca sierpnia pewnie fuzja z wariat dzięki czemu ugrają świat. Jak offy wariatów zacznie rozpisywać ktoś normalny to sporo zyskają w szybkim tempie. Wraz z wariatami mają potencjał frontowców na ugranie. Na froncie z TRD jestem w stanie z głowy powiedzieć kto jest aż tylu ich tam XD (DPG, PROFESOR, BUTLA, CINKOVSKI, FLAP) do tego zacnego grona jeszcze ostatnio dodałbym postalenko ale pokazał klasę na ostatniej akcji, fakt że nie został rozebrany a jest karmiony darmami pokazuje że tak samo jak inni nie mają dobrych/aktywnych graczy by klikali.
Koty - O tym tworze nie jestem w stanie powiedzieć jak wygląda.
TRD - Klikamy w tym tworze ale nie jestem z nim związany (Co świat nowa ekipa więc postaram się szczerze
) Twór z największą liczbą aktywnych graczy na tym świecie. Mimo że w nim gram nie wymienię z pamięci wszystkich aktywnych graczy. Jednak nie ma co mydlić oczu z TRD które wbiło na świat ekipą to może 10 graczy aktywnie gra. Jakby ktoś nie pamiętał TRD w szczycie to koło 6-7 członów miało
Inni mogą się śmiać jednak liczby nie kłamią TRD dostaje sporo akcji i ma najlepszy skład pod względem zasobów graczy, Gdyby TRD ugrało teren VIP to pewnie ugrany świat. Aktualnie nowy front, wszystko ma przyczynę - skutek ale na ciul ten front to nawet ja nie rozumiem XD
Moje zdanie gdyby wziąć wszystkie twory pod solo. (Na ten moment)
Koty
* Koty - Jak wyżej nie mam opinii
Darma
Darma vs ZD - Szybka wygrana darmy
Darma vs Jutro - Wygrana jutro
Darma vs TRD - Wygrana TRD
Wariat
Wariat - tutaj opisywać nie będę bo nie dostali żadnej akcji a mają 10 graczy. Po 2-3 akcjach z każdym by padli na 1 wszyscy wysokie morale i pełne zagrody. 2 brak mobila i obstaw. 3 nie ma kto brać frontowych Zastów i kasacja
ZD
ZD vs Wariat - ZD wygrywa
Z całą resztą tworów bez szans
Jutro
Wygrywa z każdym prócz TRD
TRD
Wygrywa z każdym prócz Jutro