Jeśli wygra opcja Milisekundy to będzie druga ankieta na to ile mają one wynosić?
ja wolalem jak support wypuszczal niespodzianke
do czego to doszlo ze szczekacze forumowi ustalaja swiaty tak jak im wygodniej w oparciu o swoje durne przekonania
poza tym demokracja na fo gdzie regularnie wchodzi moze 1% graczy to absurd
nie wiem czy to odgorne ustalenia czy "dobra wola" ale malo komu taki swiat bedzie pasowal
a nowy gracz jak zobaczy 20 osobowe plemiona z jakimis ustawieniami z dupy czy wejdzie w 55 dniu gry a po 60 dniach trwania swiata zostanie bez plemienia to i tak nie ma po co grac to ucieknie na ten z kupowaniem surowcow i mam wrazenie ze wlasnie to jest odgorne ustalenie zeby przyciagnac wiecej graczy na te z platnymi opcjami
To po co tu wchodzisz? Najwięcej szczekają ci co najmniej mają do powiedzenia.Jebac plemiona
Odklejony jesteś, każdy świat z ms to walka botów...Milisekundy obowiązkowo, przecież to jeden z najciekawszych parametrów w tej grze. Zawsze mnie cieszy wciskanie klinów czy wciskanie offów przed grubymi. Bez ms wygrywa niestety silniejszy, a nie sprytniejszy.
@kmic Gdzieś umknęło chyba, że wysyłanie wsparcia do współplemieńców powinno być możliwe dopiero po 72h od dołączenia do plemienia.
Milisekundy obowiązkowo, przecież to jeden z najciekawszych parametrów w tej grze. Zawsze mnie cieszy wciskanie klinów czy wciskanie offów przed grubymi. Bez ms wygrywa niestety silniejszy, a nie sprytniejszy.
@kmic Gdzieś umknęło chyba, że wysyłanie wsparcia do współplemieńców powinno być możliwe dopiero po 72h od dołączenia do plemienia.
By wkurzać takie ameby umysłowe jak Ty co żyją grą przeglądarkowąTo po co tu wchodzisz? Najwięcej szczekają ci co najmniej mają do powiedzenia.
O kurde ale mi pojechales, nie wytrzymuje sprawiłeś mi wielką przykrość... Mam nadzieję, że spotka cię los smigola.By wkurzać takie ameby umysłowe jak Ty co żyją grą przeglądarkową