Przepraszam jak to było.
Twierdze, że powinno być Zamknij wątek aby nikt nie mógł pisać tam tematów tylko mógł czytać już stworzone wiem, że może wam się nie spodobać ale wpadłem na ten pomysł ponieważ mi by się przydał.
I co to ma mieć na celu? Przykładowo ktoś chcę dać sygnaturkę pod ocenę i nie ma gdzie, pomyśl za nim coś napiszesz...Przepraszam jak to było.
Twierdze, że powinno być Zamknij wątek aby nikt nie mógł pisać tam tematów tylko mógł czytać już stworzone wiem, że może wam się nie spodobać ale wpadłem na ten pomysł ponieważ mi by się przydał.
jesli nie chodzi o to, co napisal Lester, to o co? bo ja naprawde nie moge skumac...Dałem propozycje zamykania własnych tematów w dziale "Propozycje dot. Forum"
Jest bardzo zbliżona do twojej czyli gienialna![]()
On ma właśnie racje o to mi chodzi.Skazany Na Blues napisał:Chyba mu chodzi o to, aby wprowadzić zamknięty poddział, czyli np. Zamknięty jest dział Wasza twórczość i nie można tam pisać tematów i postów.
czyli teraz chodzi Ci o cos zupelnie innego niz na poczatku?A poza tym mi bardziej chodzi o forum plemienne.