Wspomnienia ze świata 1

• Rozpoczynający wątek Rozpoczynający wątek Leslav
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No to fajnie, że dzieciaki coś robią i dalej masz Arkę w sercu :) Ostatnio chłopaki od was, dwa razy byli u nas na meczu hehe :D Macie u was teraz nowego trenejro, który wyprowadził nas z 3 ligowych boisk do ekstraklapy.. Darek King!
Może kiedyś jeszcze ktoś od nas tu wpadnie i skrobnie jakąś historyjkę z jego punktu widzenia:)
Pamiętam jeszcze z początku plemion jak człowiek nie chciał inwestować w zwiadowców, a jeśli już ich miał to szkoda było wysyłać na pewną śmierć zeby się zorientować kto co miał :)

Ostatnia edycja:
Bracia ogórki byly z KSG
Klaczov Śląsk Wrocław
Szkopek chyba za Legią (czy tam ktos wszedł na jego konto)

W latach 2010-2011 w praktyce każdym miesiącu ludzie związani z GTW i HEG mieszkający w Warszawie i okolicy spotykali się na piwie - z GTW to był Diablo, Benek, Moc, Evil Monkey, Kenjutsu, Richard Rudy itp.
Ponadto Ogórek i Szkopek zrobili u Siebie weekendowy zjazd gdzie była prawie całą czołówka GTW.

Na S37 w sojuszu GTW i HEG wygrali serwer który trwał 40 miesięcy.

Planowana trochę reaktywacja HEG w tym roku ma szansę dojść do skutku ?
Wiem że ciężko zebrać graczy dla których plemiona to już miły czas przeszły ale sympatycznie było by się jeszcze razem pobawić. Bez napinki

Wiem że ciężko zebrać graczy dla których plemiona to już miły czas przeszły ale sympatycznie było by się jeszcze razem pobawić. Bez napinki
teraz już nie ma czegoś takiego jak zabawa :)
ciśnienie jest wysokie na każdym świecie więc odechciewa się grać bo gra nie jest przyjemnością tylko obowiązkiem:P
arkadia-tam można se pograć dla przyjemności bo na zwykłym s to strata czasu :)

teraz już nie ma czegoś takiego jak zabawa :)
ciśnienie jest wysokie na każdym świecie więc odechciewa się grać bo gra nie jest przyjemnością tylko obowiązkiem:p
arkadia-tam można se pograć dla przyjemności bo na zwykłym s to strata czasu :)
zależy od świata xd
ja loguje 2 razy dziennie na 224 a mam najwięcej przejęć w wojnie

czyli albo świat tak zajebiście obstawiony albo dyplomacja ustawiona wiec chuj nie frajda z gry :D
czyli jak świat mocny to płaczesz że obowiązek nie przyjemność, a jak słaby to że słaby i nie ma frajdy

no to w twoim przypadku to chyba nie jest problem z grą xd

czyli jak świat mocny to płaczesz że obowiązek nie przyjemność, a jak słaby to że słaby i nie ma frajdy

no to w twoim przypadku to chyba nie jest problem z grą xd
w moim wypadku jak gram to na światach dobrze obsadzonych a nie na jakiś gównach gdzie dwa razy dziennie wbijasz i jesteś pro elo kozak :P

Poza tym jak @Kamalo zauważył, mówisz że na Arkadii gra się przyjemnie, a na zwykłych światach to strata czasu
Myślisz że arkadia ma wyższy poziom? Znam osoby co wygrały Arkadię, a logowały raz na kilka dni xd

Pewnie na jesieni. Trochę ludzi mam ze stałego składu mam chętnych do gry, cześć pyka obecnie pod innymi nickami.
To właśnie ludzie najbardziej trzymali w tej grze.

Warto by się spotkać ekipą z S1 na jakimś "S" i zagrać jako Geriatria Trzymająca Władzę.
Weźmie się jakiś Młodzików do pomocy ;)

@

Powrót
Do góry