Witam graczy! <luzik> <luzik> <luzik> <luzik> <luzik> @Brzoza33 @RozmiToMarkaNarka
hyzio12 Zastępca Witacza Wynik reakcji 719 27. Paź 2021 #1 Witam graczy! @Brzoza33 @RozmiToMarkaNarka
RozmiToMarkaNarka Pan Witacz Wynik reakcji 5.944 27. Paź 2021 #3 Witam Graczy! Dobrze sprawujesz się jako zastępca Hyzio.
Worms Pikinier Wynik reakcji 3 12. Lis 2021 #18 TOP 1 świata RO bez plemienia , Jestem Kozak , a kozaki z głodów niech sobie więcej multi kont zrobią XD
TOP 1 świata RO bez plemienia , Jestem Kozak , a kozaki z głodów niech sobie więcej multi kont zrobią XD
RozmiToMarkaNarka Pan Witacz Wynik reakcji 5.944 13. Lis 2021 #19 Worms napisał: TOP 1 świata RO bez plemienia , Jestem Kozak , a kozaki z głodów niech sobie więcej multi kont zrobią XD Kliknij aby rozwinąć... Wstydem jesteś pisząc tu takie rzeczy. Witam graczy
Worms napisał: TOP 1 świata RO bez plemienia , Jestem Kozak , a kozaki z głodów niech sobie więcej multi kont zrobią XD Kliknij aby rozwinąć... Wstydem jesteś pisząc tu takie rzeczy. Witam graczy