Sace
Miecznik
- Wynik reakcji
- 196
Madam nie jest debilem więc taki scenariusz nie groziJesczze tylko boby z pandami się podpiszą i już caly świat będzie jednym wspólnym szczesliwerm sojuszem (poza stefanami) xD
Madam nie jest debilem więc taki scenariusz nie groziJesczze tylko boby z pandami się podpiszą i już caly świat będzie jednym wspólnym szczesliwerm sojuszem (poza stefanami) xD
Mistrzu ja bym mógł z tobą nawalać się cały świat ale rada musi też patrzeć co dla graczy dobre.Przeceniłem Polanka.
Liczylem,że padną na max 2 akcje, a tu bez akcji i wszystko jebło.
Si. Taki ewentualnie w Stefanachoj racja, takiego smietnika to ze swieca szukac
W stefanach same prawilniakiSi. Taki ewentualnie w Stefanach
oj racja, takiego smietnika to ze swieca szukac
Nie gadam z szarakami. Idź do piaskownicy, o dyplo gadają dorośli.
Ok tutaj ewidentnie blok poleci z mojej strony. Po 1 zdaniu widzę że to ściekPo pierwsze, zrobiliście plemię w którym 3/4 to konta widma, miałem propozycje z dwóch plemion sami sobie dopowiedzcie jakich, wybrałem tą Pande bo asz tam grał i mówił że ogarniają, po drugie drogi Polanek czy jak ci tam nwm kim jesteś ale nie masz kompletnie pojęcia o zarządzaniu plemienia takiego burdelu w plemieniu nie widziałem dawno i o ile mieliśmy grać u was o tyle z coopem po wejściu na grupe na messie i czytaniu spamu jak ktoś podnieca się że przejął wioskę zrozumieliśmy że to jednak plemie nie dla nas,po trzecie wasz radny który sam odszedł sam napisał mi że nie ogarniacie plemienia,akcji rozpisywać nie potraficie jak zobaczyłem jak lecą ataki bez podzielonych offów i antyklinów w odstępie kilku sekund to odechciało mi się grać z wami,jeśli niemacie pojęcia o zakładaniu plemienia to po prostu tego nie róbcie,do dziś gracze od was nie ogarniają reguły zagrody ale co się dziwić skoro braliście kogo popadnie
Chętnie zagram na froncie przeciw wam jak już tam dojdę,ale z takim skillem jedyne co możecie mi zrobić to rozwijać darmy,narazie to pokazujecie nic :]
Ja tam stary luźno sobie klikam. Dla mnie gra to tylko dodatek i nie poświęcam dla niej honoru. Wiadomo jak to w jutrze. Kosa to nie wstyd xDPolanek nie przejmuj się, jeszcze kiedyś Ci się uda zdobyc medal. Na pewno.
Stefany klikają cośkto przegrywa? pewnie sztefany
Jbc kosownikow pamiętajcie
Stefany klikają coś
Nie ma żadnej koalicji. Po prostu każdy chce rozwalić stefany za przekręty w przeszłościPowiedzcie o tej POTENSZNEJ koalicji na stefany, gdzie kazdy juz szuka komu kose wrypać jak "rozprawią się ze stefkami" xdddd