Special 28

Lonsdale..

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
304
Nie gadam z szarakami. Idź do piaskownicy, o dyplo gadają dorośli.

Przecież ty pojęcia nie masz o dyplomacji, wmawiacie mi że kose wbiłem a wy się z Bobami w tym czasie ugadaliście gdzie ten wasz honor?
Czasy lojalności się skończyły, a ty zamiast grać coś szczekasz jak jakiś pies na FO nie mając pojęcia o grze, pewnie nawet nie grałeś nigdy z regułą zagrody,jesteś mierny i tyle.
P.S Czyli wszyscy gracze którzy poszli do Bobów to też kosownicy?Czy tylko ten który pierwszy opuścił Titanica i zaczął przejmować graczy gdzie mieliście zasta.

Ostatnia edycja:

Polanek

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
512
Po pierwsze, zrobiliście plemię w którym 3/4 to konta widma, miałem propozycje z dwóch plemion sami sobie dopowiedzcie jakich, wybrałem tą Pande bo asz tam grał i mówił że ogarniają, po drugie drogi Polanek czy jak ci tam nwm kim jesteś ale nie masz kompletnie pojęcia o zarządzaniu plemienia takiego burdelu w plemieniu nie widziałem dawno i o ile mieliśmy grać u was o tyle z coopem po wejściu na grupe na messie i czytaniu spamu jak ktoś podnieca się że przejął wioskę zrozumieliśmy że to jednak plemie nie dla nas,po trzecie wasz radny który sam odszedł sam napisał mi że nie ogarniacie plemienia,akcji rozpisywać nie potraficie jak zobaczyłem jak lecą ataki bez podzielonych offów i antyklinów w odstępie kilku sekund to odechciało mi się grać z wami,jeśli niemacie pojęcia o zakładaniu plemienia to po prostu tego nie róbcie,do dziś gracze od was nie ogarniają reguły zagrody ale co się dziwić skoro braliście kogo popadnie :D

Chętnie zagram na froncie przeciw wam jak już tam dojdę,ale z takim skillem jedyne co możecie mi zrobić to rozwijać darmy,narazie to pokazujecie nic :]
Ok tutaj ewidentnie blok poleci z mojej strony. Po 1 zdaniu widzę że to ściek

Polanek

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
512
A co do dyplo to nie czytajcie tego śmietnika bo nie ma pojęcia o sytuacji. W szarańczy był tylko 1 naczelny kos

Lonsdale..

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
304
Jbc kosownikow pamiętajcie

No czyli pół twojego plemienia,ale czego się po tobie spodziewać jak ewidentnie masz ujemne IQ,zamiast pisać na FO zacznij coś grać bo narazie to tylko szczekasz a jesteś cienki tak samo jak Twoje plemię którego nie potrafisz prowadzić,jeśli to ty rozpisywałes te akcje to podziwiam za brak jakiejkolwiek wiedzy jak się gra na takich światach.

Do góry