s209

King Detox

Miecznik
Wynik reakcji
83
Zrzut-ekranu-2025-01-10-192037.png

King Detox

Miecznik
Wynik reakcji
83
Stytuacja się powoli klaruje.
Centrum się jednak nie poddaje względem underków.
205 mają za plecami ekipkę co raczej pogra dla under, jednak ogarneli temat i ieasy ćwiartka.
ABG ma WŚ i NSZ po drodze do topowych under.
Czorty tworza linie na plecach udner, jakby pojawiło się wsparcie od żółtych to by przełamali tam południe k64/65
Niebiescy dostają bęcki, jednak się nie poddają i ciąglę zagęszczają teren.

Patrząc obiektywnie, jak under się dogada z beta czy 205 to będą mieli izi drogę do zamknięcia półówki świata, a potem wbicia kosy, ale czy taki pakt nastanie, czy jednak chca pokazać klase i wygrać świat na 20 członów.

pl209.png

Deckuś.

Szlachcic
Wynik reakcji
2.905
Stytuacja się powoli klaruje.
Centrum się jednak nie poddaje względem underków.
205 mają za plecami ekipkę co raczej pogra dla under, jednak ogarneli temat i ieasy ćwiartka.
ABG ma WŚ i NSZ po drodze do topowych under.
Czorty tworza linie na plecach udner, jakby pojawiło się wsparcie od żółtych to by przełamali tam południe k64/65
Niebiescy dostają bęcki, jednak się nie poddają i ciąglę zagęszczają teren.

Patrząc obiektywnie, jak under się dogada z beta czy 205 to będą mieli izi drogę do zamknięcia półówki świata, a potem wbicia kosy, ale czy taki pakt nastanie, czy jednak chca pokazać klase i wygrać świat na 20 członów.

View attachment 75461
Kmic mi komentarz usunął, nie chce mi się drugi raz pisać więc pisząc w skrócie jesteś idiotą.

King Detox

Miecznik
Wynik reakcji
83
To ja drugi raz napisze, jestes bohaterem co wyzywa ludzi przez kabel, ja z tego dawno wyroslem, wiec kto tak naprawde jest idiota ?

Deckuś.

Szlachcic
Wynik reakcji
2.905
To ja drugi raz napisze, jestes bohaterem co wyzywa ludzi przez kabel, ja z tego dawno wyroslem, wiec kto tak naprawde jest idiota ?
Przeczytaj co za bzdury piszesz, ja użyłem bardzo łagodnego określenia. Gdyby nie ostrzeżenie od Kmica to parę słów więcej byś otrzymał, aby cię uświadomić jakim dnem jesteś.

AlmostEvil665

Chłop
Wynik reakcji
37
Zaskakująco bardzo się napinacie przez taką pierdołę, nie pierwszy raz w sumie. Czyżby ten sam motyw co wytykanie alkoholikowi, że jest alkoholikiem? Wiadomo, że będzie szedł w zaparte, że nie jest. Takie odklejone, dziecinne reakcje dają dużo do myślenia.

I taka rada na przyszłość, jak byle zaczepka w Waszą stronę, często mierna, powoduje taki trzask doopska to nie dziwcie się, że ludzie to robią. Dostają to co chcą, reakcję z Waszej strony.

Deckuś.

Szlachcic
Wynik reakcji
2.905
Zaskakująco bardzo się napinacie przez taką pierdołę, nie pierwszy raz w sumie. Czyżby ten sam motyw co wytykanie alkoholikowi, że jest alkoholikiem? Wiadomo, że będzie szedł w zaparte, że nie jest. Takie odklejone, dziecinne reakcje dają dużo do myślenia.

I taka rada na przyszłość, jak byle zaczepka w Waszą stronę, często mierna, powoduje taki trzask doopska to nie dziwcie się, że ludzie to robią. Dostają to co chcą, reakcję z Waszej strony.
Normalne, że od autorytetów chce się atencji, ale można to w normalny sposób robić.

Deckuś.

Szlachcic
Wynik reakcji
2.905
Daj jakis argument, co wg Ciebie jest bzdura?
Np pisanie, że 205 ma kogoś za plecami co pewnie dogada się z nami. Generalnie no możesz robić analizy, nikt ci tego nie zabroni. Tak samo jak mogę na podstawie analizy napisać, że jesteś Idiota. Różnica jest taka, że jedna jest trafna druga nie.

King Detox

Miecznik
Wynik reakcji
83
Np pisanie, że 205 ma kogoś za plecami co pewnie dogada się z nami. Generalnie no możesz robić analizy, nikt ci tego nie zabroni. Tak samo jak mogę na podstawie analizy napisać, że jesteś Idiota. Różnica jest taka, że jedna jest trafna druga nie.

Czas pokaze kto ma racje, co nie zmienia faktu, ze triger zadzialal i pokazanie ten malej ekipy do 205 was obudzilo

Deckuś.

Szlachcic
Wynik reakcji
2.905
Czas pokaze kto ma racje, co nie zmienia faktu, ze triger zadzialal i pokazanie ten malej ekipy do 205 was obudzilo
Obudziło bardzo. Twoja teoria już legła jak coś, niesamowite xD zrobić analizę napisać bzdury i nawet 24h nie starczyło, aby traktować poważnie twoje wysrywy. Traktujmy ten temat jako twój brudnopis. Ty możesz pisać głupoty, reszta może się z ciebie śmiać i jest git.

Deckuś.

Szlachcic
Wynik reakcji
2.905
A kto wygrywa światy w 50 osób? Ty policz lepiej człony bety, bo jedna ręka już nie starczy

Leszcz Kartograf

Szlachcic
Wynik reakcji
7.449
A kto wygrywa światy w 50 osób? Ty policz lepiej człony bety, bo jedna ręka już nie starczy
Wytykasz komuś 4 człony mając 5?xd

W sensie nie rozumiem ciągłych ataków w naszą stronę bo od nas poza Kobyłką nikt nie atakuje w waszą stronę o liczbę osób czy członów. Obie strony chyba znają realia dzisiejszych plemion i ekip?

A jak do 4 na jednej ręce doliczyć ciężko to chyba miałeś niezłego Sylwestra :p
Zdrówka w takim razie i nie napinaj tyle bo cię zjedzą motyle

Deckuś.

Szlachcic
Wynik reakcji
2.905
Wytykasz komuś 4 człony mając 5?xd

W sensie nie rozumiem ciągłych ataków w naszą stronę bo od nas poza Kobyłką nikt nie atakuje w waszą stronę o liczbę osób czy członów. Obie strony chyba znają realia dzisiejszych plemion i ekip?

A jak do 4 na jednej ręce doliczyć ciężko to chyba miałeś niezłego Sylwestra :p
Zdrówka w takim razie i nie napinaj tyle bo cię zjedzą motyle

Alfa Beta Gamma Delta Smerfy i WS dwa człony jakoś. No ja znam realia, przecież to od waszej strony się zaczęło więc będę kontynuował sobie to xd

Leszcz Kartograf

Szlachcic
Wynik reakcji
7.449
Alfa Beta Gamma Delta Smerfy i WS dwa człony jakoś. No ja znam realia, przecież to od waszej strony się zaczęło więc będę kontynuował sobie to xd
no tak to jeszcze na mapke bym musiał dodać wszystko z czym weszliście na świat typu bociany, gołębie, asy i inne ptaszydła xd
no Deckuś c'mon troche rigczu bo teraz gadasz jak typowy ziemniak z mapy, serio jakieś rozbiórki, ppkowców mamy se wyliczać? xd

Deckuś.

Szlachcic
Wynik reakcji
2.905
Nie sądziłem, że Smerfy i WS to rozbiórki i ppkowcy - mój błąd. Aktywnie przeskakiwali tam ludzie, WS atakowało walczyło i dziś nawet dwie osoby napisały czy miejsce się znajdzie u nas, bo nie znalazło się u was. Coraz bardziej rozwydrzone te rozbiórki xd

Do góry