Rurzowe mapki

Dooooonek

Dostojny Obywatel Forum
Wynik reakcji
1.376
Chciałbyś w naturze :) Aż się zaśliniłeś
Ale nie dla psa kiełbasa.
Dziwisz mu się ? Myślał że jak wyjedzie do Szwajcarii to każda będzie nogi rozkładać, a jedyne co rozkładają to parasol, którym chcą mu przypierdolić w łeb xD
Się dobrali z sufletem jak flip i Flap

Mautrykill

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
929
Chciałbyś w naturze :) Aż się zaśliniłeś
Ale nie dla psa kiełbasa.
W naturze - utilizowałaby moje odpadki jedząc je ;p

Ty to mozesz odliczac ile juz nie grasz co najwyzej
2tygodnie bejb

Dziwisz mu się ? Myślał że jak wyjedzie do Szwajcarii to każda będzie nogi rozkładać, a jedyne co rozkładają to parasol, którym chcą mu przypierdolić w łeb xD
Się dobrali z sufletem jak flip i Flap
Wyjechałem do Szwajcarii dla spokoju, jest tutaj mniej idiotów twojego pokroju :p

Dooooonek

Dostojny Obywatel Forum
Wynik reakcji
1.376
Wyjechałeś, bo byłeś zwyczajnie pośmiewiskiem, skoro tak tęgo idzie ci w przeglądarkowej gierce to ja boję się pomyśleć jak ci idzie w życiu. Ale spokojnie, kwestia czasu i tam się na tobie poznają

Mautrykill

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
929
Wyjechałeś, bo byłeś zwyczajnie pośmiewiskiem, skoro tak tęgo idzie ci w przeglądarkowej gierce to ja boję się pomyśleć jak ci idzie w życiu. Ale spokojnie, kwestia czasu i tam się na tobie poznają
Ty wszystkowiedzący, pamiętasz co jadłeś tydzień temu na obiad? To ty żebrasz u niemca, także nie wiem kto tu jest pośmiewiskiem. Jeżeli dla ciebie praca w Szwajcarii jest powodem do wstydu to jak czujesz się przy szparagach zarabiając 3-4 razy mniej? :)

Dooooonek

Dostojny Obywatel Forum
Wynik reakcji
1.376
Ty wszystkowiedzący, pamiętasz co jadłeś tydzień temu na obiad? To ty żebrasz u niemca, także nie wiem kto tu jest pośmiewiskiem. Jeżeli dla ciebie praca w Szwajcarii jest powodem do wstydu to jak czujesz się przy szparagach zarabiając 3-4 razy mniej? :)
Ja nie mam takich problemów, musiał bym być Tobą mikrokiju.

Dobrze, ze w niemczech tolerancyjni chociaz mozesz dorabiac po godzinach.
Co tam miauczysz? Nie słychać tu na górze :)

Deleted User - 849211252

Guest
Doniu dajcie mu spokój i po kiego z nim dyskutujecie. Przecież widać że jest nieco uposledzony umysłowo.
Wyglada to tak jakbyście dyskutowali i obrzucali się epitetami z dwuletnim dzieckiem

Ty ale to upośledzenie to może jakieś Twoje geny? Robiłeś DNA swoje i krasnala?

Mautrykill

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
929
Doniu dajcie mu spokój i po kiego z nim dyskutujecie. Przecież widać że jest nieco uposledzony umysłowo.
Wyglada to tak jakbyście dyskutowali i obrzucali się epitetami z dwuletnim dzieckiem
No mnie matka potrafiła wychować, u Was widać braki w każdym tego aspekcie. Zgorzkniałe buraki :)

Do góry