TheSzumix
Szlachcic
- Wynik reakcji
- 3.918
Jak już to od 8, o 7 jeszcze przed szkółka mogę wejśćNajlepiej od 7 - 11 rundy zeby szumix i reszta bandy byla w szkole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak już to od 8, o 7 jeszcze przed szkółka mogę wejśćNajlepiej od 7 - 11 rundy zeby szumix i reszta bandy byla w szkole
dogadamy się jakoś?szumix ma katasy co rundke, za to co odwalil w 2017 roku, kto ma wiedziec ten wie
Z kolejną rundką zapraszamy dziś o 17:00
Wraca normalnośćZ kolejną rundką zapraszamy dziś o 17:00
my mamy karęMoże ogarniesz w koncu ten harmonogram szybkich żeby wyglądało jak w cywilizowanych państwach? Dlaczego Hiszpania ma takie rozgrywki regularnie i nie trzeba wchodzić na forum żeby się o nich dowiedzieć? Tam nikt nie robi z tego święta, jest to normalność.
Może zamiast rozdawać cukierki jak w obozie pracy zaczniesz ludzi traktować normalnie?
Ok, przekonałeś mnie. O kolejnych rundach nie będę informował na forum.Może ogarniesz w koncu ten harmonogram szybkich żeby wyglądało jak w cywilizowanych państwach? Dlaczego Hiszpania ma takie rozgrywki regularnie i nie trzeba wchodzić na forum żeby się o nich dowiedzieć? Tam nikt nie robi z tego święta, jest to normalność.
Ok, przekonałeś mnie. O kolejnych rundach nie będę informował na forum.
Ok, przekonałeś mnie. O kolejnych rundach nie będę informował na forum.
nie gralem dzis w robocie do 23Krzysztof zburzony do 26 pkt to wychodzę z rundy, możecie brać moje wsie
okKrzysiek sojusz na szybkich??
Klasa, przejmujemy polskie sp
Klasa, przejmujemy polskie sp
Buahahha jeszcze w tej Holandii sie nie dorobiłeś ?Dobra to na wekend wbijamy się rozgrzać
Mieczyk bije cię ojciec jeszcze ? Czy już urosłeś i mu się postawiłeś ?Krzysztof zburzony do 26 pkt to wychodzę z rundy, możecie brać moje wsie