-one loser
Najbardziej lubiany gracz
- Wynik reakcji
- 4.128
Nolifer błaga o sp. Masakra zajmij się życiem a nie gra w plemiona.
Berbeć to jest znany absolwent górnictwa oraz filologii angielskiej, który pracuje jako spawacz w Olsztynie. Brak życia to jest najmniejszy problemNolifer błaga o sp. Masakra zajmij się życiem a nie gra w plemiona.
a co pedałku ty byś nie chciał zagrać rundki spocuchu?Nolifer błaga o sp. Masakra zajmij się życiem a nie gra w plemiona.
Berbeć to jest znany absolwent górnictwa oraz filologii angielskiej, który pracuje jako spawacz w Olsztynie. Brak życia to jest najmniejszy problem
A ty kundlu kim ?A ty kim jestes?
Hahahaha XDDDDDDDDA ty kundlu kim ?
Dajesz dupy ojcu spermopijco
Odezwał się nieudacznik życiowy, któremu ojciec do wanny wchodzi XDDDDDDDDA ty kim jestes?
@kochamTwojastara to pęknięty kondom upośledzonego zulaOdezwał się nieudacznik życiowy, któremu ojciec do wanny wchodzi XDDDDDDDD
Hahahahaha xD@kochamTwojastara to pęknięty kondom upośledzonego zula
Odezwał się nieudacznik życiowy, któremu ojciec do wanny wchodzi XDDDDDDDD
Ja studiuję na politechnice gdyńskiej, która nie istnieje. W wolnych chwilach manipuluję wypowiedziami Krzysia. Ponieważ nie planuję przestać, a odmówiłem mu zapłaty daniny w wysokości 3000zł, to spotkamy się w sądzieA ty kim jestes?
Ja studiuję na politechnice gdyńskiej, która nie istnieje. W wolnych chwilach manipuluję wypowiedziami Krzysia. Ponieważ nie planuję przestać, a odmówiłem mu zapłaty daniny w wysokości 3000zł, to spotkamy się w sądzie
W łóżku jak ty z tatusiemto bardzo dobrze zr manipulujesz wypowiedziami Krzysia bardzo mnie to cieszy XDDDDD
w sadzie? a czemu nie w akwarium?
W łóżku jak ty z tatusiem
Nie zapominaj, że w wannie też xDW łóżku jak ty z tatusiem
Te gejowskie wypociny wymyśliłeś sam czy z tatusiem w wannie ?1 kto pytal
2 jak to sie ima
3 insynuujesz ze to geje tak? xD
4 caly czas spamujesz wysrywem i cely czas masz ignore xD wszystko ok u ciebie z glowka? XD
W sądzie nie w sadzie, nie będziemy owoców zrywaćto bardzo dobrze zr manipulujesz wypowiedziami Krzysia bardzo mnie to cieszy XDDDDD
w sadzie? a czemu nie w akwarium?
W sądzie nie w sadzie, nie będziemy owoców zrywać
@KRZYSZTOF III OSTRY nie dostaniesz ani grosza niedołęgo, "sad" odrzuci wniosek o rozprawę
Aha i oddaj szybkie