Dzięki, nie skorzystam z oferty twoich usług erotycznych. Może next time będziesz mógł mi zrobić lodzika maleńkastill na piz e dostaliście dziś![]()
Dzięki, nie skorzystam z oferty twoich usług erotycznych. Może next time będziesz mógł mi zrobić lodzika maleńka
Czekaj to jeszcze nie koniec, dolicz z 10 xd A temat nazwany "porażenie mózgowe" bo obie strony odpieprzają tam dantejskie sceny
Are you really this dumb? Don’t you guys ever joke around? Oh, I forgot… Poles never troll on their profiles
And by the way, ‘botting’ refers to the playstyle, while ‘push’ means ranking up.
Sherlock
With Hungarians, speak respectfully, because unlike you, they showed you respect — you cave dweller.
boże ona gorzej pisze po angielsku niż szermet po polskuWish escobar
jak to jakiś 50 letni węgier co się pod babę podszywa i ma bekę z polskich stulejarzyboże ona gorzej pisze po angielsku niż szermet po polsku
a poprzeczka wysoko nie była
@The MAC you do you girl, slayyyyyyyyy
Znowu mnie oszukali? :/jak to jakiś 50 letni węgier co się pod babę podszywa i ma bekę z polskich stulejarzy
You’re just a typical unintelligent little kid who takes it out on the internet, because in real life nobody cares about you. Welcome for the free psychological opinion. But if you want, I can send you a video of my breasts on Discord. At least then you’d see something other than men’s asses.jak to jakiś 50 letni węgier co się pod babę podszywa i ma bekę z polskich stulejarzy
Pal gume i spadaj na węgierskie serwery gdzie wychwalacie putina lub robicie inne węgierskie rzeczy nie wiemYou’re just a typical unintelligent little kid who takes it out on the internet, because in real life nobody cares about you. Welcome for the free psychological opinion. But if you want, I can send you a video of my breasts on Discord. At least then you’d see something other than men’s asses.
@fanberbecia nahhhh, my d*ck better than youurs!! Hahaha