Jupiter.
Łucznik
- Wynik reakcji
- 571
Gdzie tu coś o Wielkich Kostkach napisałem? Chodziło mi o Twoje memyAle masz ból dupy że odszedłem od kostek xD
Gdzie tu coś o Wielkich Kostkach napisałem? Chodziło mi o Twoje memyAle masz ból dupy że odszedłem od kostek xD
zerknij na to ostatnie przejęcie. Nie radny podbił wioskę i został przez was wyburzony, żeby niby spowolnić jego podbicia.@Satynowa dobrze widzę, że wszystkie podbicia robią radni którzy wcześniej byli zalani defem?
Ale co wy nam zrobiliście? Narazie macie zabrane 2 wioski na 200 osób z wstępnego i miodolce grupowki musi pisać xdzerknij na to ostatnie przejęcie. Nie radny podbił wioskę i został przez was wyburzony, żeby niby spowolnić jego podbicia.
3 wioski zabrane. To dopiero początek. A co Wy w takim razie robicie? Niby burzycie, a Wasz cel burzenia wam wioski zabiera.Ale co wy nam zrobiliście? Narazie macie zabrane 2 wioski na 200 osób z wstępnego i miodolce grupowki musi pisać xd
Japacz nie gra w Pen, to kolega witka i dromqa, którzy bacznie przyglądają się naszym poczynaniom i głośno komentują3 wioski zabrane. To dopiero początek. A co Wy w takim razie robicie? Niby burzycie, a Wasz cel burzenia wam wioski zabiera.
Zgodnie z zasadą autora postu traktujemy te screeny jako fałszywejaki jest sens tematu skoro nawet sam autor nie stosuje się do zaleceń jakie wystosował? xD