Banaseloo?
Łucznik na koniu
- Wynik reakcji
- 465
Oj przykro, może w końcu z Ciebie przestaną się śmiać i zaczniesz coś robić jak przeciwnik będzie grał, a nie jak skończył grać to wtedy Ty zaczynasz
Oj przykro, może w końcu z Ciebie przestaną się śmiać i zaczniesz coś robić jak przeciwnik będzie grał, a nie jak skończył grać to wtedy Ty zaczynasz
Nie kazdy post w ktorym sie o Tobie wspomina to atak na Ciebie, nie musisz z automatu probowac sie odgryzc. PozdroOj przykro, może w końcu z Ciebie przestaną się śmiać i zaczniesz coś robić jak przeciwnik będzie grał, a nie jak skończył grać to wtedy Ty zaczynasz![]()
Boli Cie to pewnie, ze wszyscy się z Ciebie śmieją. Potrzymalbys 5 frontów sam to wtedy wrócimy do rozmowyNie kazdy post w ktorym sie o Tobie wspomina to atak na Ciebie, nie musisz z automatu probowac sie odgryzc. Pozdro
5 frontow po 3 wioski na kazdym, na 5 roznych serwerach tez sie liczy? Pytam dla kolegiBoli Cie to pewnie, ze wszyscy się z Ciebie śmieją. Potrzymalbys 5 frontów sam to wtedy wrócimy do rozmowy
A dograł kolega ten świat do końca? Czy zniknął z rankingu5 frontow po 3 wioski na kazdym, na 5 roznych serwerach tez sie liczy? Pytam dla kolegi
No to się liczyNie no, mimo mega burzenia dalej dzielnie sie tu trzyma
Ja tu w obronie muszę stanąć, bo był taki etap świata, że bez zalania wioski odpowiednią ilością deff nie szło się tam utrzymać, ładnie zgrali offy i grube i padło all.Zniknął jak varendial na 203 z wyspy, tyle że nie tak szybko XD "usuń to z forum bo nam wywozke zrobią" no i szybko poszło XD
smieszą mnie twoje słowa xDNo fakt przedszkolakiem się jest nie bywa xD
Jak ktoś Cię zwyzywa to Ty musisz jego? Xd
Bądź „madrzejszy” ale raczej u Ciebie to nie działa xD
Odbiłem wioskę po nich i utrzymywałem przez 14h zanim deff doleciał i to w dzień liczącJa tu w obronie muszę stanąć, bo był taki etap świata, że bez zalania wioski odpowiednią ilością deff nie szło się tam utrzymać, ładnie zgrali offy i grube i padło all.