P o t ę ż n a Analiza

Varendial

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
3.593
Dwa dni nie straciłem żadnej wioski, ubiłem wam 1.5mln jednostek, później łaskawie oddałem wioski z zagrodą pierwszą. Dla mnie scenariusz idealny, pp zarobione, flag nałapałem, a ty wydając tysiące złotych na tę grę pewnie rzucisz kontem za dwa miesiące, jak się okaże że jednak nie jesteście w takiej dobrej pozycji xd
Jakiś prorok chyba

Banaselo?

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
469
A jednak o wiele więcej zrobiłem na tym świecie jak Ty xd co pokazuje jakim gownem jesteś

Banaselo?

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
469
jak na takie duże konto to chuja zrobiłeś więc utkaj tam pizde i znikaj
Ty za to chuja koledze obrobiłeś zjebie XD Jesteś jakimś totalnym gownem i jak nie wiesz kto co robił na świecie to nie wypowiadaj się kretynie XD jak pójdziesz spać to pizda Ci się sama zamknie, a póki co szczekaj atencjuszu XD jeszcze napisz że grałeś na tym świecie to już wgl beka będzie, dowiem się o Twoim istnieniu tak jak o 10 osobach z listy do blaszek cyrku <lol>

Wynik reakcji
167
Ty za to chuja koledze obrobiłeś zjebie XD Jesteś jakimś totalnym gownem i jak nie wiesz kto co robił na świecie to nie wypowiadaj się kretynie XD jak pójdziesz spać to pizda Ci się sama zamknie, a póki co szczekaj atencjuszu XD jeszcze napisz że grałeś na tym świecie to już wgl beka będzie, dowiem się o Twoim istnieniu tak jak o 10 osobach z listy do blaszek cyrku <lol>
1. chuj nie kolega
2. stara ci sie puszcza
3. beczq z cb

Banaselo?

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
469
1. chuj nie kolega
2. stara ci sie puszcza
3. beczq z cb
1. Liż dupe dalej może kiedyś blachę wyliższesz
2. Zapewne trafiłeś do bidula jak stary wyszedl po mleko jak byłeś mały, a twoja stara go zaczęła szukać. Zostali bezdomnymi ale ponoć to było lepsze niż taką niedojde życiową wychowywać
3. Śmieszy że taki atencjusz który niewiadomo czy wgl grał na tym świecie się tu wypowiada XD

Podsumowując jesteś zwykłym petem do szczania ;)

Wynik reakcji
167
1. Liż dupe dalej może kiedyś blachę wyliższesz
2. Zapewne trafiłeś do bidula jak stary wyszedl po mleko jak byłeś mały, a twoja stara go zaczęła szukać. Zostali bezdomnymi ale ponoć to było lepsze niż taką niedojde życiową wychowywać
3. Śmieszy że taki atencjusz który niewiadomo czy wgl grał na tym świecie się tu wypowiada XD

Podsumowując jesteś zwykłym petem do szczania ;)
obraz_2024-09-29_153509134.png

ZbieramZwiadem

Zwiadowca
Wynik reakcji
347
Ale wiesz że sam odszedłem z plemienia? XD a nie no bo przecież info poszło że rozbiórkę dostałem, tak dostałem dzień po odejściu co jest beką w chuj XDD farmazon pewnie w CV sobie to zapisze <lol>
A wiesz że po straceniu pół roku na grę wydaniu paru tysięcy złotych nic Ci nie zostało? Możesz jedynie z dumą mówić że kliknąłeś opuść plemię!!
Mam wrażenie że „poważny” gracz, który podejmuje taką świadomą decyzję by napisał Varendialowi coś w stylu dzięki za grę ale nie chce blaszki z Wami bo się brzydzę czy coś. Odszedłbyś z twarzą a wyzywanie się na fo z nami i mówienie jaki to jesteś potężny nie pomaga Ci w odbiorze przez innych graczy plemion xdd (Jeszcze jakby ktoś napisał Ci że faktycznie dobrze grałeś czy poparł te Twoje Heroizmy to może jakoś byś się wybronił)

A tak po prostu dalej jesteś tania prostututka

Miałeś odpoczywać od plemion a nie śledzić FO

P.S Od tej wiadomości chyba mi przybędzie z +5iq taka merytoryka poleciałem

Banaselo?

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
469
A wiesz że po straceniu pół roku na grę wydaniu paru tysięcy złotych nic Ci nie zostało? Możesz jedynie z dumą mówić że kliknąłeś opuść plemię!!
Mam wrażenie że „poważny” gracz, który podejmuje taką świadomą decyzję by napisał Varendialowi coś w stylu dzięki za grę ale nie chce blaszki z Wami bo się brzydzę czy coś. Odszedłbyś z twarzą a wyzywanie się na fo z nami i mówienie jaki to jesteś potężny nie pomaga Ci w odbiorze przez innych graczy plemion xdd (Jeszcze jakby ktoś napisał Ci że faktycznie dobrze grałeś czy poparł te Twoje Heroizmy to może jakoś byś się wybronił)

A tak po prostu dalej jesteś tania prostututka

Miałeś odpoczywać od plemion a nie śledzić FO

P.S Od tej wiadomości chyba mi przybędzie z +5iq taka merytoryka poleciałem
Ja prostytutką? Liżesz dupsko komu się da za parę pikseli i to jeszcze nie w Twoim profilu, bo jesteś bezwartościowym gownem XD Za co mialem dziękować? Czy po mojej decyzji mi podziękowano? Nie, a co lepsze zostały napisane na mnie farmazony. Teraz mnie obrażasz a dwa tygodnie temu na zlot mnie zapraszałeś jebany bezbeku XD gratuluję Ci imbecylu jebany bycia kurwą i udawanie bystrzaka co Ci nie wychodzi, bo większość ludzi która z Cie chociaż troche mogla poczytac wie że jak Ci teraz doszlo te 5iq to jest suma jaką masz. Chcesz zabłysnąć to wejdź na swoje konto I pokaż cokolwiek bo jedyne co do tej pory pokazaliście we dwoch to wpierdol od painów na 203.

Banaselo?

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
469
A co do tej prostytutki to miło że się przedstawiłeś, bo z tego co mi wiadomo to Ty się kumplowałeś z ludźmi a później sprzedajesz na forum ogólnym ich wiadomości, które pisali z Tobą. To właśnie jest bycie kurwą

Banaselo?

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
469
A ja mogę być nawet mniejszością etniczną póki mam nad Tobą dziwko dominację genetyczną

Do góry