-one loser
Najbardziej lubiany gracz
- Wynik reakcji
- 4.128
Dawno nie odswiezany temat. Biore tylko pod uwage polakow. Fajnieby bylo gdyby opisac czym sie wyroznia dany gracz forum sp troche przymarlo zrobmy cos z tym by to naprawic
Xd ciebie nawet tu nie ma xdNo raczej na pewno nie Ty XD
Xd ciebie nawet tu nie ma xd
Ech, loser nic tylko płaczesz. Może i mam kilka sojków ale tylko ze znajomymi... A Ty za to sprzedajesz każdemu skrypty za hajs, masz boty na farme itp XD Więc płacz dalej, jednak to nie ja atakuje na longach tak jak Ty z kumplami na jednego jak na ostatnim... We 3 czy 4 biliście. Gdzieś mam na to co mówisz, ale zanim zaczniesz coś mówić popatrz co robisz sam. SS-y mamy porobione jak za 100zł chcesz sprzedać nam bota angielskiego XDPrawda jest taka ze coty ma 80%serwera ktory pod niego gra smutne to jest. Natomiast ja mam wieceej wrogowvnq serwie niz on pozdro 601
Ciekawe, bo zadnego angiwlskiego bita nie mam kazdy potrafi przerobic ssa wiec jedynie co mozesz to powiesic sobie na scianie i powzdychac. Ja mam ssy jak mowisz ze z bota atakujesz na longu za to dostales bana na longu chyba cie wyjasnilem?Ech, loser nic tylko płaczesz. Może i mam kilka sojków ale tylko ze znajomymi... A Ty za to sprzedajesz każdemu skrypty za hajs, masz boty na farme itp XD Więc płacz dalej, jednak to nie ja atakuje na longach tak jak Ty z kumplami na jednego jak na ostatnim... We 3 czy 4 biliście. Gdzieś mam na to co mówisz, ale zanim zaczniesz coś mówić popatrz co robisz sam. SS-y mamy porobione jak za 100zł chcesz sprzedać nam bota angielskiego XD
Dzięki dziękiCo tu robi Barca I pechowy? Ja obstawiam między Kamil a CoTy, głos na Kamila. Powinien być jeszcze Total score I the szumix dodany, bo chyba każdy z nas kojarzy ich nicki z sp i z topki.
K4mil dlatego że zszokowal mnie jak sklinowal I skontrowal kilka karet z bliskiej odległości
PolenKaput to niemiec ;p