Ryssiek oddaj rower
Szlachcic
- Wynik reakcji
- 1.582
Zdecydowanie @CheffMatt, chyba że pójdzie negatywna ocenka
Jak bardzo nie przepadam za Tobą to co do tej osoby możemy stać na jednej linii i wspólnie na nich pluć!@WojSen utkaj pecie.
Płacz dalej, trzy razy odrzuciłem twoje podanie. Masz gościu ból dupy i jakieś farmazony wymyślasz na mój temat xDA ten to niczym od specyficznego się nie różni obaj mają małe rozumki jak Kubuś Puchatek nie obrażając Kubusia. I dlatego mają sojusz
Zgadzam się z twoim stwierdzeniemPłacz dalej, trzy razy odrzuciłem twoje podanie. Masz gościu ból dupy i jakieś farmazony wymyślasz na mój temat xD
Nie mam pojęcia xD Jaca jest wyjątkowy - pytanie, czy WojSen jest wyjątkowy xD@MephistOne ten wojsen to Jaca? xD
Tak@MephistOne ten wojsen to Jaca? xD
No proszę kret że świata 201 się odezwał kto chce jego rozmowę jak to zdradza plemię proszę priv pisać prześlę.Zgadzam się z twoim stwierdzeniemWojSen teraz swoje gorzkie żale bedzie wylewać na forum strony, bo w gierce już to zrobił
![]()
Wyjątkowo upośledzony xDNie mam pojęcia xD Jaca jest wyjątkowy - pytanie, czy WojSen jest wyjątkowy xD
My tu tylko dla biznesu jesteśmyPozdrawiam najlepsze plemię świata 203 tj. WHL![]()
![]()
Czy te Painy to prowadzi niesławny gracz, który dawniej grał pod nickiem Bywaróżnie? Tomek to ty? xD
No proszę kret że świata 201 się odezwał kto chce jego rozmowę jak to zdradza plemię proszę priv pisać prześlę.
Nie wiem gdzie on tu gra mało mnie to obchodzi bo tu nie gram ale tam gdzie jest uważajcie na niego bo was sprzeda
@bobken kto chce jakieś informacje o nim a nie chce ode mnie to na 201 plemię kasta każdy radny o nim opowie
Więcej informacji ma rada kasty