rehab
Miecznik
- Wynik reakcji
- 157
No i dzięki. Przynajmniej jakaś dyskusja. Nie musimy się zgadzać. Nie mówię, że mam rację. Napisałem, że kieruje się własnymi doświadczeniami i określiłem gdzie grałem.To jak jesteś świeży to po co się wypowiadasz, kogoś obchodzi zdanie chłopaka, który nic nie widział i niczego nie wie? Znamienność obecnych czasów, każdy musi mieć opinie i się posra jeśli jej wszystkim nie przekaże. Tego czy ugrałeś więcej niż ja też nie wiesz (szczególnie, że chyba Twoje sukcesy dzielą się jeszcze na dwa?, więc po co w ogóle zaczynasz temat XD
Ty też nic nie wniosłeś do dyskusji, napisałeś, że grasz w to od 20 światów, gdzie było ich ponad 200, to jaka to jest próbka statystyczna xd
Twoja odpowiedź nie jest prosta tylko głupia. Jak widzisz żadne poważniejsze plemię, albo takie, które chciało się sprawdzić, nie wystartowało na 198 po to, żeby wystartować na 200. Twoje dwie podrzędne ekipy wystartowały na 198, żeby ominąć 200, wiedząc, że nie mają podjazdu do lepszych ekiptakże wierzysz w nie bardziej niż one same
Jakie są te lepsze plemiona w takim razie?
Witam nie jest słabe przecież.
Pisanie, że Jutro czy TRD to słabe plemiona też jest samo w sobie słabe.
Nielubiane? Owszem. Ale nie słabe.
I nie wierzę w TRD. Oni już nie istnieją chyba nawet . Szczątki pod inną nazwą. Może nie powinienem ich dawać do rankingu, a wspomnieć na końcu. Ale zrobili na mnie wrażenie. Nie był to łatwy przeciwnik.
A w Jutro nie wierzę bardziej od nich. Tam wiary w ich potęgę nie brakuje. Grałem przecież 198.
Powiedz, ile ekip wygrało więcej światów od Jutra?