Najlepsze obecne plemiona

• Rozpoczynający wątek DeletedUser196231
  • Data rozpoczęcia

rehab

Miecznik
Wynik reakcji
157
To jak jesteś świeży to po co się wypowiadasz, kogoś obchodzi zdanie chłopaka, który nic nie widział i niczego nie wie? Znamienność obecnych czasów, każdy musi mieć opinie i się posra jeśli jej wszystkim nie przekaże. Tego czy ugrałeś więcej niż ja też nie wiesz (szczególnie, że chyba Twoje sukcesy dzielą się jeszcze na dwa? ;), więc po co w ogóle zaczynasz temat XD

Ty też nic nie wniosłeś do dyskusji, napisałeś, że grasz w to od 20 światów, gdzie było ich ponad 200, to jaka to jest próbka statystyczna xd

Twoja odpowiedź nie jest prosta tylko głupia. Jak widzisz żadne poważniejsze plemię, albo takie, które chciało się sprawdzić, nie wystartowało na 198 po to, żeby wystartować na 200. Twoje dwie podrzędne ekipy wystartowały na 198, żeby ominąć 200, wiedząc, że nie mają podjazdu do lepszych ekip ;) także wierzysz w nie bardziej niż one same
No i dzięki. Przynajmniej jakaś dyskusja. Nie musimy się zgadzać. Nie mówię, że mam rację. Napisałem, że kieruje się własnymi doświadczeniami i określiłem gdzie grałem.

Jakie są te lepsze plemiona w takim razie?
Witam nie jest słabe przecież.

Pisanie, że Jutro czy TRD to słabe plemiona też jest samo w sobie słabe.

Nielubiane? Owszem. Ale nie słabe.

I nie wierzę w TRD. Oni już nie istnieją chyba nawet . Szczątki pod inną nazwą. Może nie powinienem ich dawać do rankingu, a wspomnieć na końcu. Ale zrobili na mnie wrażenie. Nie był to łatwy przeciwnik.

A w Jutro nie wierzę bardziej od nich. Tam wiary w ich potęgę nie brakuje. Grałem przecież 198.
Powiedz, ile ekip wygrało więcej światów od Jutra?

rehab

Miecznik
Wynik reakcji
157
Rehu Ty dobry chłopak jesteś, w Stefanach sie nie gra , to jest kuweta z drobnymi elementami gry. Nie mówię że oni grać nie potrafią, potrafią tylko strasznie im sie nie chce . to jest fajny pomysł na miesiąc gry .
Mi się też już nie chce xD
Rok pocenia się wystarczy.

Satynowa

Szlachcic
Wynik reakcji
3.192
ee-no ja grałam w Stefanach jak im się chciało grać i dobrze grają, w sumie to jedni z lepszych graczy, tylko że na urlopie.
Rehu pasuje jak ulał.

Jacq

Rycerz
Wynik reakcji
1.356
Czyli sporo mnie ominęło, na którym świecie powrót legendarnego P! ? Z chęcią będę obserwował, i czy z Bulwą w składzie?

Memorith

Miecznik
Wynik reakcji
104
Witam Jacq, nie pamiętam na którym dwucyfrowym świecie graliśmy, ale dobrze kojarzę. Pozwolę sobie na subiektywną opinie.
P grało ostatnio na s182 - przegrany przez pechowe położenie (na plecach mocne key z dostępem do obrzeży) i dyplomacja bo każdy się bał rywalizacji 1v1, nawet 1v2. Skład mocny jednak większość to już dinozaury i bez zaciągu np. z FORZy (s210 dużo pedalsow gra właśnie w FORZy) ciężko byłoby zebrać stały stary skład liczebny na dzisiejsze czasy.
Witam - nie wiadomo jak ich oceniać po s200. Czy to będzie to samo witam z pietrkiem czy jednak dużo witaczy od pietrka się odwróciło. Czas pokaże, ekipa topowa na równi z pedalsami według mnie.
Key - dobra ekipa wymieszana z witam, choć w mniejszym stopniu niż Forza z p. (Jeśli się mylę to mnie poprawcie)
Oczywiście trzeba uwzględnić APK ze stałym trzonem oraz eNki. APK nie wiadomo jakby pograli gdyby nie fuzja (mowa s200, wcześniej jeszcze z dzonzim ekipa top, dinozaury starsze niż w p więc wiadomo że dużo już nie gra)
Ti frontowcow mało, na s178 wygrana dyplomacja, na s186 porażka mając przewagę, na s200 każdy zdrowo myślący wie że ugrany dyplomacja. Gdyby nie fuzje dzięki którym zdobyli sporo frontowcow witam i kilku z APK w potencjalnym finale (jeśliby doszli) ciężko by było, choć mieli trochę dobrych jednostek.
Speed niby mocna ekipa, jednak s200 zweryfikował. Grali poprzednie światy z farma bez większej konkurencji. Gdy na s200 padli po drugiej większej akcji witających się kleksów z ti udowodniło to tylko że grali światy gdzie mieli przewagę i głównie atakowali, nie musieli się bronić i grac w mniejszości (jak p.na chyba 170 i witam 186).
Trzeba również dodać rohan, lecz wybierali s190 bez konkurencji (trd nic tam nie pokazało) na s162 w sojuszu z jutrem pokonali magi i shadov (chyba tak to było) ekipa do zweryfikowania na mocnym świecie.
No i co by się nie mówiło o ekipie aspola to jednak mają dobrych graczy w jutrze.
Więcej ekip ciężko mi w moim rankingu uwzględnić.
Grałem w większości ekip które wymieniłem, a więc ranking w mojej ocenie mógłbym przedstawić następująco. (Tylko nie wiem jak liczyć FORZe i Key)
1-2 P + Forza oraz witam+key (kolejność przypadkowa.
3-5 N APK jutro
6 - 7 ti rohan (rohan niżej ze względu na brak weryfikacji)
8 speed

Jeśli miałbym osobno liczyć forze i key, a brać pod uwagę stare składy p i witam to wygladaloby to tak
1-2 P - Witam
3-6 N APK Forza jutro
7-9 TI Rohan key
10 speed.

Pozdrawiam

Isarisu

Szlachcic
Wynik reakcji
8.755
fd2d36a25292b1a0b5e4ad588317c5d8.gif

Do góry