Może zmienisz kolorki FF bo ciężko dostrzec jak pchają front
28.01
To nie wina kolorów, oni pchają nie tą stronę co trzeba po prostu xdMoże zmienisz kolorki FF bo ciężko dostrzec jak pchają front
A wy za to tak go pchacie że klękajcie narodyMoże zmienisz kolorki FF bo ciężko dostrzec jak pchają front
A wy za to tak go pchacie że klękajcie narody![]()
No słuchaj ale po wbiciu kosy przez was, wyciągnięciu dwóch graczy do siebie w dniu zamkniecia składów w naszym centrum i namówieniu piekła żeby jebali w nas offy razem z wami na ten sam dzień nadal codziennie jesteśmy na plus xdA wy za to tak go pchacie że klękajcie narody![]()
Jaka Kosa??? Jak to wy bez żadnych ustaleń zrobiloście fuzje z naszym wrogiem. To wy jesteście kosiarze jak na każdym świecie gdzie gracie.No słuchaj ale po wbiciu kosy przez was, wyciągnięciu dwóch graczy do siebie w dniu zamkniecia składów w naszym centrum i namówieniu piekła żeby jebali w nas offy razem z wami na ten sam dzień nadal codziennie jesteśmy na plus xd
Każda krzywa akcja od was powoduję większe lub mniejsze zawirowania mimo wszystko i trzeba czasu, żeby to uporządkować. O masie jaką macie wy a my nie będę wspominał, jakbyście rąk nie mieli to taka masa powinna wystarczyć żeby nas przełamać. Jak widać jest znacznie gorzej, prawdopodobnie nie macie mózgów xd
Wiem co się działo w dyplo od początku świata. Dyplomacja nie jest "najczystsza" dziedziną no ,ale pomysły i zagrywki piekła śmierdziały najbardziej xDJaka Kosa??? Jak to wy bez żadnych ustaleń zrobiloście fuzje z naszym wrogiem. To wy jesteście kosiarze jak na każdym świecie gdzie gracie.
A Shiro i Interion musieli wam wcisnąć jakoś kit żeby ich była prawda. Punkt widzenia całej sytuacji zależy od tego gdzie grasz. Ja tam do Was nic nie mam grajmy swoje i zobaczymy kto pierwszy padnie. Świat i tak wygrają Alpaki.