Mapy 208 BEZ SPAMU

wetzik

Miecznik
Wynik reakcji
24
Torom zaproponowaliśmy wioski buntownika to trochę inaczej, ale i tak spoko ze od ZBPL poszła informacja, że gracz odwalił. Widać nasza krew trzyma poziom, mimo, że tylu tam kosowników co wielomiesięczny sojusz potrafili w jeden dzień odwrócić w kosę.
Nasza krew trzyma poziom? Przecież my tu wszyscy ponad 170cm wzrostu mamy, nie przesadzaj z krasnalami nie mamy nic wspólnego ;p

Było pisane że sojuszem tego nie można było nazwać gdzie jeden sojusznik ciągle odmawiał współpracy i kopał pod drugim dołki. Nazywasz nas kosownikami a gdyby nie my to dawno miałbyś po gierce ;p

tu rambo

Lekki Kawalerzysta
Wynik reakcji
213
Akurat krimuś to jeden z najbardziej uczciwych dyplomatów jakiego spotkałem w ostatnich latach gry. Typo pisze, o kosowaniu coś a jego plemię wbiło kosę w sojusznika, gra z EZtami które już dyplo obróciły kilkukrotnie napuściły nas na darmę obiecując sojusz a dzień po rozmowach okazało się, że są w koalicja z darmą i cieniami na nas, podstępem wyciągały nam graczy bo nie umiały w 8 członów na 2 pokonać zbieraniny z mapki i ZPL które na 196 skosowało sojusznika i jedyne co tam pokazało to puszczanie zbieraka na 48h gdzie wszyscy w koło się bili... XD

tu rambo

Lekki Kawalerzysta
Wynik reakcji
213
Ty może na front wejdź chłystek i coś pokaż zamiast tutaj się produkować, macie 6 członów + tory na 3 nasze i dostajecie na dziurę, że aż przykro się na to patrzy, przypominam że za tydzień dwa proporcję się odwrócą i macie wtedy szybką podróż na arkadię. XD

Boli was wielkie bum?
1 kubanczyk6
653749_thumb
BUM
7,59 mln
2 wrO00Ona
653749_thumb
BUM
6,52 mln
3 Kurumii
663991_thumb
MeMeMu
4,73 mln
4 dziara198922
653749_thumb
BUM
4,27 mln
5 tu rambo
653749_thumb
BUM
3,69 mln
6 Pabloix
653749_thumb
BUM
3,67 mln
7 WioskoJadek
663991_thumb
MeMeMu
3,40 mln
8 rotundxjere
663991_thumb
MeMeMu
3,18 mln
9 KanicK x RU Ty Na
653230_thumb
ZPB$
2,88 mln
10 Kammil19888
653749_thumb
BUM
2,85 mln

wetzik

Miecznik
Wynik reakcji
24
sz.p. administrator usuwa moje posty, także krótko. Tory walczą z meme i obf i nawet fejka na was nie wyslali także nie puacz pseudobohaterze.

Rzeczywiście Mautry.. jak grozisz OBF wypowiedzeniem to po co komu taki "sojusznik" jak byki :D
ty sie naucz czytać buraku, Mautry ma nick Mautry a ja jestem wetzik. Pewnie niedługo tu wbije zrównać waszą hipokryzję z ziemia

Wynik reakcji
402
sz.p. administrator usuwa moje posty, także krótko. Tory walczą z meme i obf i nawet fejka na was nie wyslali także nie puacz pseudobohaterze.

ty sie naucz czytać buraku, Mautry ma nick Mautry a ja jestem wetzik. Pewnie niedługo tu wbije zrównać waszą hipokryzję z ziemia
1. Tory walczą z OBF na własne życzenie, bo wbiły kosę XD
2. Sorry, że Was mylę. Piszesz takie same głupoty jak i Mautry. Może chorujecie na to samo?

Do góry