tita5
Szlachcic
- Wynik reakcji
- 2.371
Żółci mają jakiekolwiek szanse? JAk to wygląda
Na froncie cały czas mniej więcej po równo mimo dużej przewagi wioskowej nie-żółtych.
Żółci mają jakiekolwiek szanse? JAk to wygląda
Chłopie ani zd ani nawet darma to nie twoja liga, idź wpierw naucz się podstaw gry a później siadaj przy stoliku dla dorosłych. Mam wstawić screeny jak potrafisz się wypowiadać i jakim jesteś po prostu agresywnym idiota ?Pięknie to wygląda. ZD trzeba zjechać do końca
Zamknij mordę cwelu :*Chłopie ani zd ani nawet darma to nie twoja liga, idź wpierw naucz się podstaw gry a później siadaj przy stoliku dla dorosłych. Mam wstawić screeny jak potrafisz się wypowiadać i jakim jesteś po prostu agresywnym idiota ?
Zabrzmiało trochę jak marzenia ścietej głowy. My nie upadniemy.Ja tylko mam nadzieję że ZD będzie grało do końca. I nie będzie szarakow jak już TRD padnie
Absolutnie, i bardzo dobrzeOj no za marzenia nie karaja
Halo ? Co się dzieje? Mieliśmy zostać zjechani ? Gdzie się podziałeś Ferq ? Czyżby wielkie Zd utarło kolejnego nosaPięknie to wygląda. ZD trzeba zjechać do końca
Wrócę tu pod koniec świata . Mam nadzieje że jeszcze będziesz na tym świecie haha
Wtedy się posmiejemy
50 vs 1 kozaki jesteście na prawdę. DARMA już dawno przestała grać,a Ty się podniecasz bo przejmujecie graczy którzy rzucili kontem
@Stuknięty where mapka?