Assaselo
Łucznik
- Wynik reakcji
- 292
Sam mam Yorka żeby było zabawnie, a przypomniało mi się jak mnie wkurwia czasami xDWeź wyjdź, jak możesz obrażać Yorki porównując je do gwoździa, to cios poniżej pasa..... Nie schodźmy poniżej jakiegoś poziomu![]()
Sam mam Yorka żeby było zabawnie, a przypomniało mi się jak mnie wkurwia czasami xDWeź wyjdź, jak możesz obrażać Yorki porównując je do gwoździa, to cios poniżej pasa..... Nie schodźmy poniżej jakiegoś poziomu![]()
Też mam i dlatego twierdzę, że przyrównywanie intelektu oraz zachowań psa do gwoździa po prostu obraża psy. Owszem Yorki dużo i głośno szczekają ale idzie za tym jakiś przekaz, coś głębszego, bronią swojego terytorium. A gwóźdź? Raczej jak kura nasra pod siebie, pogdaka i zniknie jak zawsze.Sam mam Yorka żeby było zabawnie, a przypomniało mi się jak mnie wkurwia czasami xD
Ofc . Ale to w następnym tyg to aktualizacje mapki zrobie i mapke w postaci gifa .@Władcy Żywiołów czy możesz poprosić Vister'a w naszym imieniu o staty?
Jak tam idzie bo jestem ciekaw nowych zmian na mapie etcOfc . Ale to w następnym tyg to aktualizacje mapki zrobie i mapke w postaci gifa .
3 tygodnie myślałeś nad ripostą i tylko to wymyśliłeś? Nie tylko w prowadzeniu plemienia jesteś do dupy xdChłopy co wyzywają ludzi na fo i przy okazji zgłaszają ich wypowiedzi i połowa skasowana ale jakiś aSSASELO o mnie pisze jakbym go znał xD
Zebrało się parę pionków na bossa
Widzę że problem z czytaniem jest posiadany, napisałem ci cwoku wyraźnie że zgłaszają mnie, czyli dostałem bana i nie miałem jak fizycznie odpisać wam na jakiś bełkot3 tygodnie myślałeś nad ripostą i tylko to wymyśliłeś? Nie tylko w prowadzeniu plemienia jesteś do dupy xd
Niezmiennie miałeś 3 tygodnie na zastanowienie się nad sobą i na napisanie wreszcie czegoś mądrego. Dali Ci możliwość zastanowienia się nad sobą i wyciągnięcia wniosków, bo do tej pory raczej nie błyszczałeś na żadnym z frontów. Największym plusem 3 tygodni bana było to, że nie odzywałeś się przez 3 dni bo i tak nic przydatnego na FO nie wnosisz. Taka luźna obserwacja jednego z pionkówWidzę że problem z czytaniem jest posiadany, napisałem ci cwoku wyraźnie że zgłaszają mnie, czyli dostałem bana i nie miałem jak fizycznie odpisać wam na jakiś bełkot
Ban działa tak, że nawet na fo nie wejdziesz i nie przeczytasz wiadomości, ale taki pionek jak ty mało rzeczy wie, edukacja rzecz ważna.Niezmiennie miałeś 3 tygodnie na zastanowienie się nad sobą i na napisanie wreszcie czegoś mądrego. Dali Ci możliwość zastanowienia się nad sobą i wyciągnięcia wniosków, bo do tej pory raczej nie błyszczałeś na żadnym z frontów. Największym plusem 3 tygodni bana było to, że nie odzywałeś się przez 3 dni bo i tak nic przydatnego na FO nie wnosisz. Taka luźna obserwacja jednego z pionków
Sądząc po tym, jakie wysrywy piszesz na forum i to, że sprawiasz wrażenie osoby z bardzo wybujałym ego, to wątpię, że nie wszedłeś bez logowania na forum zerknąć czy nikt o Tobie nie wspomina. Dla takiego pionka jak ja są to tylko wirtualne piksele, przed którymi siadam dla zabicia czasu i raczej nie przeżywam za mocno tego co się dzieje. Przyszedłem zrobić swoją robotę z dobrą ekipą.Ban działa tak, że nawet na fo nie wejdziesz i nie przeczytasz wiadomości, ale taki pionek jak ty mało rzeczy wie, edukacja rzecz ważna.
Jakby mnie interesowało zdanie jakiegoś kocurexa co gra w ekipach typu everlast to może by mnie to zabolało
Widzisz, nie wszedłem, więc twoje domysły są mało warte raczej.Sądząc po tym, jakie wysrywy piszesz na forum i to, że sprawiasz wrażenie osoby z bardzo wybujałym ego, to wątpię, że nie wszedłeś bez logowania na forum zerknąć czy nikt o Tobie nie wspomina. Dla takiego pionka jak ja są to tylko wirtualne piksele, przed którymi siadam dla zabicia czasu i raczej nie przeżywam za mocno tego co się dzieje. Przyszedłem zrobić swoją robotę z dobrą ekipą.
No widzisz, a mnie nie interesuje zdanie osoby, które biorą się za coś czego nie potrafią, a potem ujadają, jaki to świat jest zły i jak to mu w życiu nie wyszło. Moja ekipa ma się całkiem nieźle jak na razie, nie narzekam
PS. Tak jak mówisz edukacja rzecz ważna, więc, pomimo że średnio Cię lubię i uważam za forumowego wysrywa. To fakt, że w cyfrowym świecie, gdzie niektóre rzeczy zanikają, to duża literka zawsze na początku zaimka osobowego jest, bo każdemu należy się szacunek w trakcie rozmowy. Nawet tej internetowej.
Miłego poniedziałku!
Brawo, widać jakim szacunkiem darzysz osoby które z Tobą grały.Widzisz, nie wszedłem, więc twoje domysły są mało warte raczej.
Jeżeli idziesz do jakiejś nowej roboty i zaczynasz w danym zawodzie to raczej też dużo nie potrafisz, bo dopiero się człowiek uczy, kwestia tego że ja władzę sam oddałem i od początku świata nie miałem zbyt dużej motywacji do gry, co moja rada widziała.
Po co się bierzesz za tą grę, skoro nic nie potrafisz
Edukacja a szacunek dla takiego leszcza jak ty to dwie inne rzeczy dzbanie
Lekka korekta kolorów i mamy serwer sponsorowany przez Google Chrome. Ładna taka, estetyczna - doceniam średniowieczny sznyt.
Mam nadzieję, że masz trochę pojęcia o tej grze i organizacji w plemieniu. Ja startując z projektem nie startowałem sam, tylko z radą.
Jeżeli przez dwa wcześniejsze światy, dużo ogarniałem sam, to postanowiłem że na tym świecie będzie inaczej i nie będę się angażował w inne sprawy niż dyplomacja w plemieniu, to że ja widniałem w opisie plemienia oznacza że biorę na siebie wszystko, ale są też inne osoby które się do tego przyczynili.
Pacika to nie było od początku świata, a był w radzie i nic nie robił. Tak jak mówię, władze oddałem bo nie miałem motywacji grać, tym bardziej że nie znasz całej genezy dyplomacji i zawirowań jakie powstały przez Pacika i Zorandera na początku świata xd
Ja nie widzę złego świata kolejnego, 204 graliśmy w finale, tylko dlatego że chwasty nie potrafili dotrzymać obietnicy i nie zagrali 50/50 przegraliśmy, jakby co ja mam sobie zarzucić na świecie 204, że tak piszesz - prawda jest taka że jakiś Maciek z chwastów ci napisał wersje z dupy i teraz powielasz te farmazony na forum, ale to ty napiszesz o tym że nie znam kocurexa, a kto go kurwa zna xD
Nie wiem czy tu jest jakieś zdanie co można nazwać prawdą.Bo tak jak się umawialiśmy miałem się uaktywnić w lato/jesień na fazę końcowa jak się dogadaliśmy. Na wiosnę wiadomo, że nie mam nigdy czasu. Mam taka pracę i do tego jeszcze dziecko się rodziło, to byłeś tego świadomy przyjacielu - i nie możesz powiedzieć, nie. Bo byłeś i każdemu powtarzałem, że ja tylko mogę zebrać ekipę do gry a potem coś w finale pomóc doraźnie, ale na ten moment do jesieni jestem praktycznie bez czasu.
Fakt faktem - po twoim odejściu Rada się odżywiła i trochę ja '' odmłodziłem '' i wprowadziłem nowe osoby co coś pomogły mi - wiele pomogły.
Co do dyplo i zawirowań, przeze mnie. Nie wiem, czy mi się chce to komentować. Z sympatii do Ciebie oszczędzę punktowania Cię za błędy a popełniłeś ich wiele. Na początku ustalaliśmy iż mieliśmy chodzić wspólnie na rozmowy dyplomatyczne. Ty zrobiłeś na opak i chodziłeś sam ustalając wszystko sam, a potem kłócąc się z całym światem. I nie mów mi o Mirkach, bo z GG/LN spieprzyłeś koncertowo - jeszcze wypowiadając Chaos (ok, rozumiem rekrutowali na obrzeżach a nie powinni wewnątrz nas i naszego wroga), arogancko podchodziłeś do GG/LN i wtedy lawina - to było mega niepoważne XD. Mogłeś rozdawać karty, musieliśmy iść do kogoś grać przez arogancje, but i niestety dosyć mało racjonalne podejście.
JN to wiadomo, naturalny wróg był, nie miałeś tu pola manewru - to nie mam co punktować.
Reasumując - zbyt impulsywnie podchodzisz w dyplomacji, ja nie jestem jej mistrzem. Wypadłem z gry już jakiś czas temu - czas nie mój, emerytem się robię i nie nie uważam się za zbawcę Janków. Mati to nie pocisk, a obiektywna decyzja.
Jedynie jestem zadowolony, że Twoi i Moi ludzie mogą zagrać w finale tego świata.