Mapka by kubaniczyk

Heretyk

Miecznik
Wynik reakcji
70
Sam mam Yorka żeby było zabawnie, a przypomniało mi się jak mnie wkurwia czasami xD
Też mam i dlatego twierdzę, że przyrównywanie intelektu oraz zachowań psa do gwoździa po prostu obraża psy. Owszem Yorki dużo i głośno szczekają ale idzie za tym jakiś przekaz, coś głębszego, bronią swojego terytorium. A gwóźdź? Raczej jak kura nasra pod siebie, pogdaka i zniknie jak zawsze.

metin1818

Łucznik
Wynik reakcji
221
Dawaj Panie tydzień minął chociaż statystki wrzuć bo się zaczęło robić ciekawie po fuzji :)

Double Trouble

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
709
Chłopy co wyzywają ludzi na fo i przy okazji zgłaszają ich wypowiedzi i połowa skasowana ale jakiś aSSASELO o mnie pisze jakbym go znał xD

Zebrało się parę pionków na bossa

Double Trouble

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
709
3 tygodnie myślałeś nad ripostą i tylko to wymyśliłeś? Nie tylko w prowadzeniu plemienia jesteś do dupy xd
Widzę że problem z czytaniem jest posiadany, napisałem ci cwoku wyraźnie że zgłaszają mnie, czyli dostałem bana i nie miałem jak fizycznie odpisać wam na jakiś bełkot

kocurrex

Pikinier
Wynik reakcji
19
Widzę że problem z czytaniem jest posiadany, napisałem ci cwoku wyraźnie że zgłaszają mnie, czyli dostałem bana i nie miałem jak fizycznie odpisać wam na jakiś bełkot
Niezmiennie miałeś 3 tygodnie na zastanowienie się nad sobą i na napisanie wreszcie czegoś mądrego. Dali Ci możliwość zastanowienia się nad sobą i wyciągnięcia wniosków, bo do tej pory raczej nie błyszczałeś na żadnym z frontów. Największym plusem 3 tygodni bana było to, że nie odzywałeś się przez 3 dni bo i tak nic przydatnego na FO nie wnosisz. Taka luźna obserwacja jednego z pionków

Double Trouble

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
709
Niezmiennie miałeś 3 tygodnie na zastanowienie się nad sobą i na napisanie wreszcie czegoś mądrego. Dali Ci możliwość zastanowienia się nad sobą i wyciągnięcia wniosków, bo do tej pory raczej nie błyszczałeś na żadnym z frontów. Największym plusem 3 tygodni bana było to, że nie odzywałeś się przez 3 dni bo i tak nic przydatnego na FO nie wnosisz. Taka luźna obserwacja jednego z pionków
Ban działa tak, że nawet na fo nie wejdziesz i nie przeczytasz wiadomości, ale taki pionek jak ty mało rzeczy wie, edukacja rzecz ważna.

Jakby mnie interesowało zdanie jakiegoś kocurexa co gra w ekipach typu everlast to może by mnie to zabolało

kocurrex

Pikinier
Wynik reakcji
19
Ban działa tak, że nawet na fo nie wejdziesz i nie przeczytasz wiadomości, ale taki pionek jak ty mało rzeczy wie, edukacja rzecz ważna.

Jakby mnie interesowało zdanie jakiegoś kocurexa co gra w ekipach typu everlast to może by mnie to zabolało
Sądząc po tym, jakie wysrywy piszesz na forum i to, że sprawiasz wrażenie osoby z bardzo wybujałym ego, to wątpię, że nie wszedłeś bez logowania na forum zerknąć czy nikt o Tobie nie wspomina. Dla takiego pionka jak ja są to tylko wirtualne piksele, przed którymi siadam dla zabicia czasu i raczej nie przeżywam za mocno tego co się dzieje. Przyszedłem zrobić swoją robotę z dobrą ekipą.

No widzisz, a mnie nie interesuje zdanie osoby, które biorą się za coś czego nie potrafią, a potem ujadają, jaki to świat jest zły i jak to mu w życiu nie wyszło. Moja ekipa ma się całkiem nieźle jak na razie, nie narzekam :)

PS. Tak jak mówisz edukacja rzecz ważna, więc, pomimo że średnio Cię lubię i uważam za forumowego wysrywa. To fakt, że w cyfrowym świecie, gdzie niektóre rzeczy zanikają, to duża literka zawsze na początku zaimka osobowego jest, bo każdemu należy się szacunek w trakcie rozmowy. Nawet tej internetowej.

Miłego poniedziałku!

EDIT (16:35 - po Twojej następnej wiadomości) - Nie będę Ci odpisywał, bo jesteś osobą, której słowo zawsze musi być na górze. Nie ma potrzeby, żeby wchodzić w dalszą polemikę, bo już próbujesz wciągnąć mnie w swój styl dyskusji - bezsensowne obrzucanie się gównem. Swoje powiedziałem, poza tym, bardzo dobrze sprawdza się powiedzenie "nie dyskutuj z głupim, bo ściągnie Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem".

Ostatnia edycja:

Double Trouble

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
709
Sądząc po tym, jakie wysrywy piszesz na forum i to, że sprawiasz wrażenie osoby z bardzo wybujałym ego, to wątpię, że nie wszedłeś bez logowania na forum zerknąć czy nikt o Tobie nie wspomina. Dla takiego pionka jak ja są to tylko wirtualne piksele, przed którymi siadam dla zabicia czasu i raczej nie przeżywam za mocno tego co się dzieje. Przyszedłem zrobić swoją robotę z dobrą ekipą.

No widzisz, a mnie nie interesuje zdanie osoby, które biorą się za coś czego nie potrafią, a potem ujadają, jaki to świat jest zły i jak to mu w życiu nie wyszło. Moja ekipa ma się całkiem nieźle jak na razie, nie narzekam :)

PS. Tak jak mówisz edukacja rzecz ważna, więc, pomimo że średnio Cię lubię i uważam za forumowego wysrywa. To fakt, że w cyfrowym świecie, gdzie niektóre rzeczy zanikają, to duża literka zawsze na początku zaimka osobowego jest, bo każdemu należy się szacunek w trakcie rozmowy. Nawet tej internetowej.

Miłego poniedziałku!
Widzisz, nie wszedłem, więc twoje domysły są mało warte raczej.

Jeżeli idziesz do jakiejś nowej roboty i zaczynasz w danym zawodzie to raczej też dużo nie potrafisz, bo dopiero się człowiek uczy, kwestia tego że ja władzę sam oddałem i od początku świata nie miałem zbyt dużej motywacji do gry, co moja rada widziała.

Po co się bierzesz za tą grę, skoro nic nie potrafisz

Edukacja a szacunek dla takiego leszcza jak ty to dwie inne rzeczy dzbanie

Heretyk

Miecznik
Wynik reakcji
70
Widzisz, nie wszedłem, więc twoje domysły są mało warte raczej.

Jeżeli idziesz do jakiejś nowej roboty i zaczynasz w danym zawodzie to raczej też dużo nie potrafisz, bo dopiero się człowiek uczy, kwestia tego że ja władzę sam oddałem i od początku świata nie miałem zbyt dużej motywacji do gry, co moja rada widziała.

Po co się bierzesz za tą grę, skoro nic nie potrafisz

Edukacja a szacunek dla takiego leszcza jak ty to dwie inne rzeczy dzbanie
Brawo, widać jakim szacunkiem darzysz osoby które z Tobą grały.
"Władzę oddałem i od początku świata nie miałem zbyt dużej motywacji do gry..."
To wyjaśnij mi "Bossie" po jakiego grzyba wziąłeś się za organizację plemienia na tym świecie. Tylko błagam nie mów, że namawiali Cię na grę bo jesteś niezbędny do prowadzenia plemienia bo nikt w to nie uwierzy. Kolejny świat na którym widowiskowo przerypałeś i tylko zmarnowałeś czas ludzi, którzy z Tobą grali. Jak zawsze namieszałeś w dyplomacji, później płakałeś, że cały świat zmówił się na Janki a następnie zawinąłeś kitę. Idealny przywódca nie ma co ;) Tak jak wspominałem w innym miejscu ogromnym szacunkiem darzę @PacikW x Airi za to że podjął się sprzątanie gówna po Tobie.

Ps. Ocenianie gracza (w tym przypadku @kocurrex) nie mając z nim nic wspólnego bardzo źle o Tobie świadczy. Dodatkowo pisanie o szacunku w zdaniu gdzie dwukrotnie kogoś obrażasz to po prostu dno i wodorosty.

PacikW x Airi

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.498
Mam nadzieję, że masz trochę pojęcia o tej grze i organizacji w plemieniu. Ja startując z projektem nie startowałem sam, tylko z radą.

Jeżeli przez dwa wcześniejsze światy, dużo ogarniałem sam, to postanowiłem że na tym świecie będzie inaczej i nie będę się angażował w inne sprawy niż dyplomacja w plemieniu, to że ja widniałem w opisie plemienia oznacza że biorę na siebie wszystko, ale są też inne osoby które się do tego przyczynili.

Pacika to nie było od początku świata, a był w radzie i nic nie robił. Tak jak mówię, władze oddałem bo nie miałem motywacji grać, tym bardziej że nie znasz całej genezy dyplomacji i zawirowań jakie powstały przez Pacika i Zorandera na początku świata xd

Ja nie widzę złego świata kolejnego, 204 graliśmy w finale, tylko dlatego że chwasty nie potrafili dotrzymać obietnicy i nie zagrali 50/50 przegraliśmy, jakby co ja mam sobie zarzucić na świecie 204, że tak piszesz - prawda jest taka że jakiś Maciek z chwastów ci napisał wersje z dupy i teraz powielasz te farmazony na forum, ale to ty napiszesz o tym że nie znam kocurexa, a kto go kurwa zna xD

Bo tak jak się umawialiśmy miałem się uaktywnić w lato/jesień na fazę końcowa jak się dogadaliśmy. Na wiosnę wiadomo, że nie mam nigdy czasu. Mam taka pracę i do tego jeszcze dziecko się rodziło, to byłeś tego świadomy przyjacielu - i nie możesz powiedzieć, nie. Bo byłeś i każdemu powtarzałem, że ja tylko mogę zebrać ekipę do gry a potem coś w finale pomóc doraźnie, ale na ten moment do jesieni jestem praktycznie bez czasu.
Fakt faktem - po twoim odejściu Rada się odżywiła i trochę ja '' odmłodziłem '' i wprowadziłem nowe osoby co coś pomogły mi - wiele pomogły.

Co do dyplo i zawirowań, przeze mnie. Nie wiem, czy mi się chce to komentować. Z sympatii do Ciebie oszczędzę punktowania Cię za błędy a popełniłeś ich wiele. Na początku ustalaliśmy iż mieliśmy chodzić wspólnie na rozmowy dyplomatyczne. Ty zrobiłeś na opak i chodziłeś sam ustalając wszystko sam, a potem kłócąc się z całym światem. I nie mów mi o Mirkach, bo z GG/LN spieprzyłeś koncertowo - jeszcze wypowiadając Chaos (ok, rozumiem rekrutowali na obrzeżach a nie powinni wewnątrz nas i naszego wroga), arogancko podchodziłeś do GG/LN i wtedy lawina - to było mega niepoważne XD. Mogłeś rozdawać karty, musieliśmy iść do kogoś grać przez arogancje, but i niestety dosyć mało racjonalne podejście.
JN to wiadomo, naturalny wróg był, nie miałeś tu pola manewru - to nie mam co punktować.

Reasumując - zbyt impulsywnie podchodzisz w dyplomacji, ja nie jestem jej mistrzem. Wypadłem z gry już jakiś czas temu - czas nie mój, emerytem się robię i nie nie uważam się za zbawcę Janków. Mati to nie pocisk, a obiektywna decyzja.

Jedynie jestem zadowolony, że Twoi i Moi ludzie mogą zagrać w finale tego świata.

Ostatnia edycja:

Double Trouble

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
709
Bo tak jak się umawialiśmy miałem się uaktywnić w lato/jesień na fazę końcowa jak się dogadaliśmy. Na wiosnę wiadomo, że nie mam nigdy czasu. Mam taka pracę i do tego jeszcze dziecko się rodziło, to byłeś tego świadomy przyjacielu - i nie możesz powiedzieć, nie. Bo byłeś i każdemu powtarzałem, że ja tylko mogę zebrać ekipę do gry a potem coś w finale pomóc doraźnie, ale na ten moment do jesieni jestem praktycznie bez czasu.
Fakt faktem - po twoim odejściu Rada się odżywiła i trochę ja '' odmłodziłem '' i wprowadziłem nowe osoby co coś pomogły mi - wiele pomogły.

Co do dyplo i zawirowań, przeze mnie. Nie wiem, czy mi się chce to komentować. Z sympatii do Ciebie oszczędzę punktowania Cię za błędy a popełniłeś ich wiele. Na początku ustalaliśmy iż mieliśmy chodzić wspólnie na rozmowy dyplomatyczne. Ty zrobiłeś na opak i chodziłeś sam ustalając wszystko sam, a potem kłócąc się z całym światem. I nie mów mi o Mirkach, bo z GG/LN spieprzyłeś koncertowo - jeszcze wypowiadając Chaos (ok, rozumiem rekrutowali na obrzeżach a nie powinni wewnątrz nas i naszego wroga), arogancko podchodziłeś do GG/LN i wtedy lawina - to było mega niepoważne XD. Mogłeś rozdawać karty, musieliśmy iść do kogoś grać przez arogancje, but i niestety dosyć mało racjonalne podejście.
JN to wiadomo, naturalny wróg był, nie miałeś tu pola manewru - to nie mam co punktować.

Reasumując - zbyt impulsywnie podchodzisz w dyplomacji, ja nie jestem jej mistrzem. Wypadłem z gry już jakiś czas temu - czas nie mój, emerytem się robię i nie nie uważam się za zbawcę Janków. Mati to nie pocisk, a obiektywna decyzja.

Jedynie jestem zadowolony, że Twoi i Moi ludzie mogą zagrać w finale tego świata.
Nie wiem czy tu jest jakieś zdanie co można nazwać prawdą.

Jak miałeś się uaktywnić na lato/jesień skoro wtedy ci się dziecko urodziło, to wcześniej miałeś mniej czasu a jak masz dziecko to masz więcej czasu na grę?

Po moim odejściu to połowa rady skończyła grę, to odżywiały te osoby co odeszli to chyba na innych światach a nie na tym.

GG/LN by nie istniało gdyby nie sam fakt tego że kolega zorander mi pierdolil o tym jacy to zaufane osoby i jak bardzo można z nimi grać xd

Połowa osób po tym jak zostałeś wodzem się zawinęła z tego świata, wysyłając mi co wypisujesz do ludzi, ale nie chcesz mnie punktować.

To ja ci łbie zrobiłem z górki bo nie chciałem buntować ludzi co mnie prosili żebym ogarnął i was skosował z ludźmi, jeszcze rozebrałeś gościa co grał z tobą parę światów i ja go wziąłem na świat a dalej ci odpuściłem.

Prawda jest taka że i tak ln/gg zjebali sobie dyplomację na tym świecie koncertowo.

Mieli wybór grę z jn i zjedzenie nas razem, co by im dało mniej graczy do finału, albo grania z nami bez żadnej fuzji, wtedy by mieli też mniej graczy do finału a ja bym w jn zrobił zadymkę z kretów co Pacik zrobić nie może bo nikt nie chce z nim grać (oczywiście z tych co by mogli coś zrobić)

A teraz Pacik nie wygra, old wygra świat i zmarnujesz ludziom więcej czasu niż ja bo chciałeś się pokazać z dobrej strony, ale jak to głody co świat w pizde a ekipa
coraz mniejsza, btw mogłem odciąć się od ciebie po 145 świecie ale wtedy wierzyłem jeszcze w to gówno pisanie jaką ekipę zebrałeś na światy i że teraz będzie inaczej xd

Btw, chłop co świat co grał jako głody dostawał wypowiedzenie od sojusznika który miał być do końca świata i będzie mówił że ja dostałem od ponowca przez swoją arogancję. Ty dostałeś od sojusznika przez swoją serdeczność.

Ave głody

Do góry