Mapa

Wynik reakcji
73
Zacytuję osobnika wybitnego @Jarowski.original

"HaHaHAaha Vermachtide gUpIA masUfkA ILe LuDziuF ma"

Koalicja 750 osób prawie (nie licząc bażantów, nie licząc zemsty, nie licząc SM oraz upadłego POV), pięknie pewne rzeczy się zestarzały.
Dla mnie jesteście jedną wielką masówką i tyle xD
Oro i Karma mnie nie interesują poniewaz nie grałem z nimi a co za tym idzie ich nie znam... Kiedy pisałem posta że jesteście masówką to mieliście 406 graczy, czyli najwięcej ze wszystkich plemiona na tym świecie. Do tego wżieliśćie największych przegrywów z Uwu którzy nie pamiętają haseł do kont na FO po przegranym 207 świecie....
Ale ciesze się że zapamiętałeś bo widzę że dupka piecze
Nie pozdrawiam

Legion136

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
1.230
Dla mnie jesteście jedną wielką masówką i tyle xD
Oro i Karma mnie nie interesują poniewaz nie grałem z nimi a co za tym idzie ich nie znam... Kiedy pisałem posta że jesteście masówką to mieliście 406 graczy, czyli najwięcej ze wszystkich plemiona na tym świecie. Do tego wżieliśćie największych przegrywów z Uwu którzy nie pamiętają haseł do kont na FO po przegranym 207 świecie....
Ale ciesze się że zapamiętałeś bo widzę że dupka piecze
Nie pozdrawiam
To mam nadzieję, że będziesz kolegom pomagał wytrzeć łzy po przegraniu swiata na tych przegrywów.

Ogólnie ty nie pieczesz, bo jesteś jakimś no-name, ale rozmawiałeś tym postem i jak w większości bezmyślnych osób, śmiesznie się zestarzał i świadczy o pewnej głupocie nic więcej. Wiadomo, ziomki grają w Uber koalicji, gdzie jest około 900-1000 osób, to w sumie nic złego xdddd

Wynik reakcji
73
To mam nadzieję, że będziesz kolegom pomagał wytrzeć łzy po przegraniu swiata na tych przegrywów.

Ogólnie ty nie pieczesz, bo jesteś jakimś no-name, ale rozmawiałeś tym postem i jak w większości bezmyślnych osób, śmiesznie się zestarzał i świadczy o pewnej głupocie nic więcej. Wiadomo, ziomki grają w Uber koalicji, gdzie jest około 900-1000 osób, to w sumie nic złego xdddd
Jakim kolegom ? Ja Ci pisze że ich nie znam a Ty mi odpisujesz że będę im pomagał wycierać łzy.... Po polsku nie rozumiesz?
Ja cały czas piszę o plemieniu w którym grasz, że to masówka a Ty mi cały czas odpisujesz o innych plemionach, po co ?? Zupełnie odpisujesz nie na temat
Napisz coś o tym Vermin coś tam że macie 400 graczy i że to nie masówka xD
Tylko znowu mi nie odpisuj o ORO i Karma, błagam

Co do posta który ,,się zestarzał", to TY sam go dzisiaj wyciągnąłeś do rozmowy, ja nie cytowałem swojego posta więc tak jak pisałem ,,dupka piecze"

Legion136

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
1.230
ale go boli wielki jarowski, łzy sie wylewają z klawiatury
No boli boli, nie spodziewałem się tak "rozumnego gracza", który w ogóle nie ma problemów z matematyką oraz jest w pełni kumaty. Muszę przyznać graczol, że jest SZOK.

ALE NIC, ziomków z poprzedniego świata zawsze można pokelpac po plecach i powiedzieć "nic się nie martw byku, graliście na masówkę"

tymczasem matematyka robi fikołka

Wynik reakcji
3.456
Jakim kolegom ? Ja Ci pisze że ich nie znam a Ty mi odpisujesz że będę im pomagał wycierać łzy.... Po polsku nie rozumiesz?
Ja cały czas piszę o plemieniu w którym grasz, że to masówka a Ty mi cały czas odpisujesz o innych plemionach, po co ?? Zupełnie odpisujesz nie na temat
Napisz coś o tym Vermin coś tam że macie 400 graczy i że to nie masówka xD
Tylko znowu mi nie odpisuj o ORO i Karma, błagam

Co do posta który ,,się zestarzał", to TY sam go dzisiaj wyciągnąłeś do rozmowy, ja nie cytowałem swojego posta więc tak jak pisałem ,,dupka piecze"

gebbelsik nie załamuj się 1-2-3 upadła ogarniecie 4!

Do góry