Mały bo ustawienia zmuszają do gry.Nie bardzo jest sie jak PP podeprzećAle malutki świat
Mi się wydaje, ze po prostu z roku na rok jest coraz mniej graczyMały bo ustawienia zmuszają do gry.Nie bardzo jest sie jak PP podeprzeć![]()
Jest ktoś na obrzeżach, czy nikt nie opóźniał startu?
W sumie ty bliżej mnie niż obrzeży myślałem że plemienia szukasz xDRozpoznanie robie![]()
Na tyle blisko, by sobie farmy podbierać.![]()
i bardzo dobrze, bo w końcu można pokazać umiejętności, a nie wspomagać się pieniędzmiMały bo ustawienia zmuszają do gry.Nie bardzo jest sie jak PP podeprzeć![]()
Jak się takowych posiada. Przy starcie nie wyjdzie, zacznie od nowa i jest duża szansa, że wyląduje po drugiej stronie mapy. Kolejny restart możliwy jest po 14 dniach i nadal nie ma gwarancji tego samego K, a wioski kont tworzonych z TOR-a, VPN-a czy innych udziwnień są zwyczajnie usuwane z mapy. Świat jest większy niż zakładałam, ilość barb jest dyskusyjna.Darmy są darem przyjaciół dla przyjaciół, a im świat mniejszy, to i odległość do przyjaciół jest mniejsza. Zgaduje, że darmy i tak będą głównym tematem przy pierwszych przejęciach. ( Jak dla mnie powinni w szerzej rozrzucić graczy i dać więcej barbarek).
Akurat tu mogło być tak, że kolega/ koledzy robiący darmy wystartowali zaraz po uruchomieniu świata i się znaleźli obok siebie. Nawet godzinę po starcie te odległości byłyby niewielkie.Jak się takowych posiada. Przy starcie nie wyjdzie, zacznie od nowa i jest duża szansa, że wyląduje po drugiej stronie mapy. Kolejny restart możliwy jest po 14 dniach i nadal nie ma gwarancji tego samego K, a wioski kont tworzonych z TOR-a, VPN-a czy innych udziwnień są zwyczajnie usuwane z mapy. Świat jest większy niż zakładałam, ilość barb jest dyskusyjna.