Jeśli kogoś brakuje, to widocznie Bóg tego chciał.
Jupiter. Miecznik Wynik reakcji 149 5. Mar 2025 #1 Jeśli kogoś brakuje, to widocznie Bóg tego chciał.
Jupiter. Miecznik Wynik reakcji 149 12. Mar 2025 #2 Wleciała nowa ANALiza od kolegi, to ja wrzucę piękniejszą mapkę. @Władcy Żywiołów pozdro
Władcy Żywiołów Lekki Kawalerzysta Wynik reakcji 446 12. Mar 2025 #3 Jupiter. napisał: Wleciała nowa ANALiza od kolegi, to ja wrzucę piękniejszą mapkę. @Władcy Żywiołów pozdroView attachment 77258 Kliknij aby rozwinąć... Fakt mapa ładna, ale nie wszyscy ujęci . Tez robisz na oficjalne stronie mapek czy korzystasz z jakiegoś generatora ?
Jupiter. napisał: Wleciała nowa ANALiza od kolegi, to ja wrzucę piękniejszą mapkę. @Władcy Żywiołów pozdroView attachment 77258 Kliknij aby rozwinąć... Fakt mapa ładna, ale nie wszyscy ujęci . Tez robisz na oficjalne stronie mapek czy korzystasz z jakiegoś generatora ?
Jupiter. Miecznik Wynik reakcji 149 12. Mar 2025 #4 Władcy Żywiołów napisał: Fakt mapa ładna, ale nie wszyscy ujęci . Tez robisz na oficjalne stronie mapek czy korzystasz z jakiegoś generatora ? Kliknij aby rozwinąć... „Jeśli kogoś brakuje, to widocznie Bóg tego chciał.” Tak, mam generator, nazywa się @Vxynio x Blerin . Mapki odpłatne
Władcy Żywiołów napisał: Fakt mapa ładna, ale nie wszyscy ujęci . Tez robisz na oficjalne stronie mapek czy korzystasz z jakiegoś generatora ? Kliknij aby rozwinąć... „Jeśli kogoś brakuje, to widocznie Bóg tego chciał.” Tak, mam generator, nazywa się @Vxynio x Blerin . Mapki odpłatne