- Wynik reakcji
- 222
Kasia męczyła mnie ostatnio o temat tutaj, w sumie nie chciało mi się być tu pierwszym spośród "nowych", ale kiedyś trzeba 
Łukasz, lat już 22, przez wiele lat zamieszkujący rodzinne okolice Brzozowa (woj. podkarpackie), a obecnie "warszawiak". Mam tutaj zaszczyt moderować działy światów: 81, 91, 94, 96, 97, 101, 104 i 107, gdzieś tak od może końca maja odpowiadam również na pytania supportowe graczy, a od września jestem również jednym z operatorów światów 106 i 108
Z zawodu technik informatyk, maturzysta rocznika 2014 (oczywiście zdałem
). Oczywiście dalej się rozwijam, studiuję elektronikę i inżynierię komputerową na Politechnice Warszawskiej.
Pozazawodowo, a bardziej z hobby, jestem... tancerzem ludowym (stąd też awatar) - de facto moja przygoda z tańcem ludowym ciągnie się już nieco ponad 3 lata i jeszcze ciągnąć się będzie długo (...)
Zdjęć tak łatwo wam nie wstawię, musicie poprosić i przy tym nie spamić
Łukasz, lat już 22, przez wiele lat zamieszkujący rodzinne okolice Brzozowa (woj. podkarpackie), a obecnie "warszawiak". Mam tutaj zaszczyt moderować działy światów: 81, 91, 94, 96, 97, 101, 104 i 107, gdzieś tak od może końca maja odpowiadam również na pytania supportowe graczy, a od września jestem również jednym z operatorów światów 106 i 108
Z zawodu technik informatyk, maturzysta rocznika 2014 (oczywiście zdałem
Pozazawodowo, a bardziej z hobby, jestem... tancerzem ludowym (stąd też awatar) - de facto moja przygoda z tańcem ludowym ciągnie się już nieco ponad 3 lata i jeszcze ciągnąć się będzie długo (...)
Zdjęć tak łatwo wam nie wstawię, musicie poprosić i przy tym nie spamić
Ostatnia edycja: