No coś tam było wkońcu świat jubileuszowySartoxes a ty przypadkiem nie wjebałeś kosy na 200 kretując dla speed i wbijając dla nich kose a wcześniej żarłeś darmy u mirka na potęgę żeby potem dostać w paszczu?
Na szybkich inaczej się akcje broni pewnie dlategoSartoxes 216 - ja to ich wszystkich rozniosę sam - pierwsza akcja wroga na sartoxesa - nie logował sie przez 2 dni. Taki z Ciebie gracz jak pracownica burdelu. 2 dni przerwy po Gang Bangu. Ha tfu na ciebie i Twoje „memy”
Mogę Ci opowiedzieć jak załatwiłem radnych na 172Sartoxes a ty przypadkiem nie wjebałeś kosy na 200 kretując dla speed i wbijając dla nich kose a wcześniej żarłeś darmy u mirka na potęgę żeby potem dostać w paszczu?
Wow ale pocisk xd poćwicz lamusie niech cię twoja mama nauczyty masz literówkę w statusie, zamiast ciężki kawalerzysta powinieneś mieć ciężki debil

Sartoxes 216 - ja to ich wszystkich rozniosę sam - pierwsza akcja wroga na sartoxesa - nie logował sie przez 2 dni. Taki z Ciebie gracz jak pracownica burdelu. 2 dni przerwy po Gang Bangu. Ha tfu na ciebie i Twoje „memy”
Dzień 7&8:
View attachment 82352
Dzień 9 (trzecia akcja pełnym potencjałem AHA w CT):
View attachment 82353
Ogólne statystyki wojenne:
View attachment 82354
1,35 - RO/RA - CT
1,10 - RO/RA - AHA
Zburzone + przejęte punkty:
Kiedyś naprawdę wrócą xD
O świcie 12 października plemię CrushTest stanęło w obliczu najcięższej próby w swojej historii. Na ich bastion, zwany Helmowym Jarem, ruszyły hordy Agresywnych Alpak — brutalnych i bezlitosnych jak orki z dawnych legend. Ich liczba zdawała się nie mieć końca; fala za falą spływały na mury, niosąc z sobą chaos, ogień i huk katapult.
Na pozycje CrushTestu ponownie spadło ok. 250 szlachciców, wspieranych niezliczoną liczbą oddziałów ofensywnych. Każda minuta oblężenia kosztowała obrońców kolejne budynki i żołnierzy, a powietrze wypełniał zapach dymu i kamiennego pyłu. Mimo to — nikt nie opuścił murów.
Obrońcy trwają, zdeterminowani i zjednoczeni, choć wiedzą, że stoją naprzeciw przeważającej armii, której potęga mogłaby zmieść całe prowincje. Pośród ruin i zgliszcz wciąż rozbrzmiewa jedno zdanie, powtarzane szeptem i nadzieją:
„Wytrzymajcie do świtu... Galix nadchodzi.”
Bo choć przewaga wroga jest przytłaczająca, a mury drżą od kolejnych uderzeń, duch CrushTestu nie został złamany. Wszyscy wiedzą, że gdy nadejdzie świt — los Helmowego Jaru może jeszcze się odmienić.
CT dzielnie trzyma szyki ale to kwestia czasu kiedy AHA przełamie frontKto wygrywa?
Wojna nabiera tępa ?

Raczej nie będzie okazji bo światów z farmą na pewno nie zamierzamy grać, ale dzięki za propozycjęspoko filmik - dobrze się oglądało.
szacunek za walkę z patologią plemion w obecnym kształcie, gdyby więcej plemion miało takie podejście to gra byłaby lepsza, a światy ciekawsze, niestety większość ekip jedyne co umie to stworzyć dodatkowy człon w nazwie, ewentualnie się sfuzjować.
Nie gram na tych światach opartych na EKO, śledzę z ciekawości, ale waszą postawę trzeba docenić.
Może jakiś wspólny projekt kiedyś?
W każdym razie Aurorzy trzymają kciuki za CT.![]()