Kronika Wojenna: Ct vs Aha

War.Dogs

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
783
Mnie nie interesują normalne światy, czasochłonna gra potrzeba chęci aby coś ugrać ujmując maratonem a ja jestem krótkodystansowcem
To po co tu grasz jak cię nie interesują i zgrywasz cwaniaka?
I po co się tu udzielasz skoro to cię nie interesuje

Dromq94

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.697
@War.Dogs zostaw, takiemu to lepiej nie odpisywać i czekać aż się znudzi

Zrzut ekranu 2025-10-10 034214.png

Tutaj staty stricto z akcji Aha. Bo opti dał z dwóch dni, gdzie zrobiliśmy dnia poprzedniego +2 i jeszcze doszła nam jedna strata przy diodach Aha na naszym zapleczu.

Mój komentarz co do Akcji Aha ogólnie trochę zlekceważyliśmy, że mogą nam wysadzić diody (można było tego uniknąć, a przynajmniej tak mi się wydaję, ale nie ma co się katować) i skupiliśmy się przez ograniczone zasoby 100% na klinach, co było mocno utrudnione przez brak informacji o dużej ilości wiosek z dalszych członów. Też nie powiem trochę nas zakręcili tymi fejk grubymi w sumie sam odbijałem wioskę, gdzie odbitka i nocne zbijanie popa nie było zupełnie potrzebne. Trzeba dodać, że Ra nie brało udziału w akcji, więc bili potencjałem tylko 5 członów. Trzeba też docenić za aktywność i zaangażowanie frontowców Aha cały dzień był młyn i starali się walczyć o jak najlepszy wynik na tablicy.

F R O N T

uczeń Jurka
Wynik reakcji
618
@War.Dogs zostaw, takiemu to lepiej nie odpisywać i czekać aż się znudzi

View attachment 82285

Tutaj staty stricto z akcji Aha. Bo opti dał z dwóch dni, gdzie zrobiliśmy dnia poprzedniego +2 i jeszcze doszła nam jedna strata przy diodach Aha na naszym zapleczu.

Mój komentarz co do Akcji Aha ogólnie trochę zlekceważyliśmy, że mogą nam wysadzić diody (można było tego uniknąć, a przynajmniej tak mi się wydaję, ale nie ma co się katować) i skupiliśmy się przez ograniczone zasoby 100% na klinach, co było mocno utrudnione przez brak informacji o dużej ilości wiosek z dalszych członów. Też nie powiem trochę nas zakręcili tymi fejk grubymi w sumie sam odbijałem wioskę, gdzie odbitka i nocne zbijanie popa nie było zupełnie potrzebne. Trzeba dodać, że Ra nie brało udziału w akcji, więc bili potencjałem tylko 5 członów. Trzeba też docenić za aktywność i zaangażowanie frontowców Aha cały dzień był młyn i starali się walczyć o jak najlepszy wynik na tablicy.
właśnie o taką grę walczymy przyjacielu, ma być zabawa i fun z gry z szacunkiem do siebie, bo obie strony poświęcają swój czas na to :)
brawa za duże zaangażowanie w obronie wroga, czysta walka bez obelg <3
Powodzenia na następnych akcjach.

Majsmen

KotoLew
Wynik reakcji
5.463
Witam

Jestem fanem serii, zachęcam do śledzenia zainteresowanych tym konfliktem jak promocja na 2 w cenie 3.

Pozdrawiam

Sartoxes

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.947
Sartoxes 216 - ja to ich wszystkich rozniosę sam - pierwsza akcja wroga na sartoxesa - nie logował sie przez 2 dni. Taki z Ciebie gracz jak pracownica burdelu. 2 dni przerwy po Gang Bangu. Ha tfu na ciebie i Twoje „memy”
Ha tfu na Twoje dyplo

Do góry