Kronika Wojenna: Ct vs Aha

Optimum830

Lekki Kawalerzysta
Wynik reakcji
755
Sons of CrushTest. My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me! A day may come, when the courage of men fails, when we forsake our friends and break all bonds of Fellowship, but it is not this day! An hour of wolves and shattered shields when the age of men comes crashing down! But it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you, stand, men of the West!
- KD CrushTest o 7 rano po zamknięciu wszystkich ~70 postów z klinami na forum

Dzień 5&6 (dzisiaj weszła wielka akcja AHA - 220 grubych na nasz 1 człon i wynik na niej to +3 dla AHA):
1760041127948.png

Oficjalna wojna (dziś dołączyli do nas niezłomnie Galowie, więc wyrównujemy szansę i walczymy 2vs9):
1760041188043.png

1,29 - RO/RA - CT
1,09
- RO/RA - AHA

Zburzone + przejęte punkty:
Podliczę w wolnej chwili

Nie będę się bawił w żadne komentarze. Statystyki oceńcie sobie sami ;)

Dromq94

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.697
Olać LD, wysyłaniem deffa dla plemienia nazywasz lizaniem jajek? Z tego co mi wiadomo to sam się spłakałeś w jakieś sprawie rada LD odrzuciła twój głos następnie odszedłeś.

Tak tfu na tą radę
Ty juz zapomniałeś jak mi plakałeś jak za kare ci wrzuciłem jednego zasta frontowego, którego trzymałem cały czas i po 5h mi płakałeś żebym przyjął z powrotem bo to cię przerosło xd

Sartoxes

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.947
Ty juz zapomniałeś jak mi plakałeś jak za kare ci wrzuciłem jednego zasta frontowego, którego trzymałem cały czas i po 5h mi płakałeś żebym przyjął z powrotem bo to cię przerosło xd
Ogólnie nie jestem frontowcem by przez cały dzień siedzieć i klinowac, miałem swoje 5 minut i tyle a nie bede swojego czasu marnować na piksele przez cały dzień

Dromq94

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.697
Myślałem, że twoje memy są słabe ale wpisy jeszcze gorsze, a teraz skończ nam zaśmiecać temat

Optimum830

Lekki Kawalerzysta
Wynik reakcji
755
@Sartoxes Weź idź robić spam na ogólnym. Sam fakt, że się tak tu spinasz znaczy, że masz świadomość, że klepiesz darmy dla AHA i tak głęboko liczysz na ich zwycięstwo, aby Twój czas nie poszedł na marne xD

Daj się tu wypowiadać ludziom, którzy grają w plemiona ze względu na element rywalizacji i wróć do spokojnego klikania budynków ;)

Sartoxes

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.947
@Sartoxes Weź idź robić spam na ogólnym. Sam fakt, że się tak tu spinasz znaczy, że masz świadomość, że klepiesz darmy dla AHA i tak głęboko liczysz na ich zwycięstwo, aby Twój czas nie poszedł na marne xD

Daj się tu wypowiadać ludziom, którzy grają w plemiona ze względu na element rywalizacji i wróć do spokojnego klikania budynków ;)
Mi to tam rybka czy klikam dla nich darmy, nie zależy mi na blaszkach, spójrz na mój profil mam wy....ne co będzie za miesiąc ale uszanuje twoją wypowiedź i włączam na tryb spokojnego klikania budynków :p

War.Dogs

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
783
Ogólnie nie jestem frontowcem by przez cały dzień siedzieć i klinowac, miałem swoje 5 minut i tyle a nie bede swojego czasu marnować na piksele przez cały dzień
Piszesz że nie jesteś frontowcem a na tej samej stronie za chwilę zgrywasz kozaka pisząc taki coś
Za 2-3 tygodnie pójdziesz sobie poszczekać na 220

Dromek akurat by cię zjadł z palcem w nosie.

Sartoxes

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.947
Piszesz że nie jesteś frontowcem a na tej samej stronie za chwilę zgrywasz kozaka pisząc taki coś

Dromek akurat by cię zjadł z palcem w nosie.
Szybkie zweryfikuje, zapraszam na tribal wars na interkontynentalnym nawet mnie nie znasz a skazujesz na porażkę mogę się z nim zmierzyć na szybkich żaden problem :)

Ostatnia edycja:

War.Dogs

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
783
Szybkie zweryfikuje, zapraszam na tribal wars na interkontynentalnym nawet mnie nie znasz a skazujesz na porażkę mogę się z nim zmierzyć na szybkich żaden problem :)
My dyskutujemy o świecie zwykłym a ty mi z szybkimi wyjeżdżasz.
Nie obchodzą mnie szybkie światy i kto jak sobie tam radzi mnie interesują tylko zwykłe. (Zresztą szybkie światy mają mniejszą konkurencję bo się po prostu ludzia tam grać nie chce )
A na zwykłych ważna jest systematyczność w dłuższym okresie niż chwilowa stąd uważam że jesteś słabszy.
A sadzenie tekstów jak wyżej z twojej strony to takie "xD"

Umiejętność kontry,klina,klina z cofki,ucieczki przed kontra.
To nie jest wyczyn.

Sartoxes

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.947
My dyskutujemy o świecie zwykłym a ty mi z szybkimi wyjeżdżasz.
Nie obchodzą mnie szybkie światy i kto jak sobie tam radzi mnie interesują tylko zwykłe.
A na zwykłych ważna jest systematyczność w dłuższym okresie niż chwilowa stąd jesteś po prostu słaby.

Umiejętność kontry,klina,klina z cofki,ucieczki przed kontra.
To nie jest wyczyn.
Mnie nie interesują normalne światy, czasochłonna gra potrzeba chęci aby coś ugrać ujmując maratonem a ja jestem krótkodystansowcem

Do góry