Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kogoś lubię kogoś nie
ale ciebie nienawidzę akurat
Dobrze, że nie przeczytałem tego wieczorem, bo pewnie czekałaby mnie bezsenna noc...
Ale ogólnie to szanuję. Prawdziwy mężczyzna nie boi się mówić o uczuciach, to cenna sztuka.
żartowałem jak coś
Ja tam kmica lubię, walić to że banuje. Ważne że wszystkich po równo. Także czekam na następne zsyłki na Sybir![]()
Dlaczego lizus? Organizuje Wam wolne od plemionLizus
Ja tam kmica lubię, walić to że banuje. Ważne że wszystkich po równo. Także czekam na następne zsyłki na Sybir![]()
@kmic
ja ci współczuję, naraziłeś się na @Black Snowa. Jeżeli nie wiesz, kto to jest, to wystarczy popatrzeć na to, że konto jego ma 160 dni a ma na nim 6846 postów czyli jakieś średnio 42 posty dziennie .... On Cię zajedzie!!!
Na twoim miejscu ja już bym kasował konto, bo do końca roku nie dotrwasz ....
Uciekaj, póki możesz, bo później już będzie za późno ....
mnie też plz
jestem powiązany z tym biznesem jak coś
Przez blisko 10 lat małżeństwa, moja piękna żona nie wkurzyła mnie chyba ani razu tak, jak Ty łysolu w ciągu ostatniego miesiąca.
Diabeł Cię opętał
Bez pozdrowień
Proszę nie promować czosnku z Chin.
Tak czytam posty tego nienormalnego Pana na tym forum i sie nie moge oprzec wrazeniu, ze po prostu bardzo dobrze sie stalo ze ten nienormalny troll jest non stop denerwowany na tym forum.
Ostro o kmicu