ChingisChan
Chłop
- Wynik reakcji
- 16
I pytanie: czy zostały uwzględnione wszystkie czlony dominacji na tej mapie? Bo najliczylem ich 6 +darmy a wydaje mi się że wszystkich nie ma 
I pytanie: czy zostały uwzględnione wszystkie czlony dominacji na tej mapie? Bo najliczylem ich 6 +darmy a wydaje mi się że wszystkich nie ma![]()
A po co, skoro to jedno plemię na chyba 5 członów? Dostał cielak skanem to już w Michałkach xD
poliż / horda bardzo nieobiektywny gifale mapka spoczko
dziekowa
Ej. Ja tylko jednego fejka puściłem. No ale żeby aż tak że przez to rozpadają się plemiona i mapa się zmienia- no to jeśli więcej jest takich frontowcow jak ja w TD to po co inni grają?• SMILE po pojedynczych podbiciach ze strony TD ... rozeszlo sie po okolicznych plemionach co mozna zobaczyc na mapie...
Przecież ty szari gracz nie potrafisz to czym tym się chwalisz@FabcioZiomekPL
• Wielkie problemy IMP z FORZA (Czlon IMP zostal rozwiazany, a gracze natychmiastowo wrocili do nowo-powstalego czlonu, niestety brak mozliwosci wspierania sie przez kilka dni bedzie zapewne gwozdziem do trumny dla Early-Game'u. Przypomina mi to s145, gdzie FORZA przypadkowo znalazla sie w takiej samej sytuacji w Early-Gamie, gdzie czlon wrogiego plemienia zostaje rozwiazany, a potem znika:
Tu jest wolny przesyl wojsk tj., obstawy sie nie wycofaly , po dolaczeniu mozna wyslac odrazu. Wiem ze probujesz nas na sile oczernic w czasie trwania EARLY- GAME'U w oczach innych ale nasz EARLY-GAME wyglada bardzo dobrze w porownaniu do EARLY-GAME'U sasiadow.[
Co więcej na 145 też był wolny przesył. @FabcioZiomekPL pomyliło Ci się ze 152@FabcioZiomekPL
• Wielkie problemy IMP z FORZA (Czlon IMP zostal rozwiazany, a gracze natychmiastowo wrocili do nowo-powstalego czlonu, niestety brak mozliwosci wspierania sie przez kilka dni bedzie zapewne gwozdziem do trumny dla Early-Game'u. Przypomina mi to s145, gdzie FORZA przypadkowo znalazla sie w takiej samej sytuacji w Early-Gamie, gdzie czlon wrogiego plemienia zostaje rozwiazany, a potem znika:
Tu jest wolny przesyl wojsk tj., obstawy sie nie wycofaly , po dolaczeniu mozna wyslac odrazu. Wiem ze probujesz nas na sile oczernic w czasie trwania EARLY- GAME'U w oczach innych ale nasz EARLY-GAME wyglada bardzo dobrze w porownaniu do EARLY-GAME'U sasiadow.[
Pomyliło mu sie z Overlordem I trd rozwiązywanie czlonow na 152Co więcej na 145 też był wolny przesył. @FabcioZiomekPL pomyliło Ci się ze 152
Z zegarkiem w rękuFABCIO JAK JEZUS PO 3 DNIACH Z SUBWAYA WROCIL.
SZANUJE, CIEKAWE CZY POTRAFI ZAMIENIĆ MAKE W KOKS