Angesolife
Kapitan Indygo
- Wynik reakcji
- 221
zresztą na 197 nie grał mooselosse na którego się powołujesz?!Ja Ci wspominałem o tych zastach. Zamknij już pałę tym marudzeniem o tych zastach i zastach.
O co za pała życiowa XD
zresztą na 197 nie grał mooselosse na którego się powołujesz?!Ja Ci wspominałem o tych zastach. Zamknij już pałę tym marudzeniem o tych zastach i zastach.
dobra, ale gdzie ty w końcu grałeś? bo mowie, pierwszy raz twój nick widzę xDJa Ci wspominałem o tych zastach. Zamknij już pałę tym marudzeniem o tych zastach i zastach.
Na FO 197 zaczął się odzywać w momencie jak wróg poddał świat, wcześniej miał dobry kamuflaż bo nawet program do analizy nie wyłapywał od Niego wysłanych ataków, stąd pewnie wielu może nie wiedzieć o jego istnieniu.dobra, ale gdzie ty w końcu grałeś? bo mowie, pierwszy raz twój nick widzę xD
Cyrk odjechał klauna zostawili. Leć może zdążysz.zresztą na 197 nie grał mooselosse na którego się powołujesz?!
O co za pała życiowa XD
Ciągle o tych siusiakach wspominasz, rozumiem że jakiś kompleks ale żeby od razu się wyżywać na Fo?Cyrk odjechał klauna zostawili. Leć może zdążysz.
Zapytaj ćfoku WarDoga czy grał czy nie grał
Tak jak wspominałem IQ mniejsze od rozmiaru siusiaka.
5. Anime*top5 najgłupszych plemion polskich światów
1. pain
2. pain
3. pain
4. pain
5. pain
Dwa razy mu udowodniłem że kłamie i jest Bałwan to on dalej idzie w zaparte że ma rację.Ciągle o tych siusiakach wspominasz, rozumiem że jakiś kompleks ale żeby od razu się wyżywać na Fo?
beka z ciebie jestDwa razy mu udowodniłem że kłamie i jest Bałwan to on dalej idzie w zaparte że ma rację.
Do czego mam porównać jego IQ w takim razie jak nie do siusiaka? Mniejszej rzeczy w jego organizmie nie ma.
A żeby od razu koledzy przychodzili z pomocą?
W sumie ok. Odpuszczam mu, ktoś kiedyś powiedział mi, nigdy nie rozmawiaj z debilem, on zawsze pokona cię doświadczeniem.
A ogólnie miłego dnia życzę wszystkim.
Ej czemu wy tak szczekacie będąc totalnymi normikami, których największe osiągnięcie to brak rozbiórki po miesiącu gry?xd jeszcze bywusiowi mocno siada, bo wymyśla sobie, że ktoś mu grozi i jest prześladowany, żeby zbudować odpowiednią narrację i osobę biednego poszkodowanego boyatrzeba szykbo sie dostac blizej hISTERI bo jebanie dziewczyny się już znudziło i czas na nich
przeciez zbieram zwiadem albo varendial mi nawet pisali ze ktos przyjedzie do tomka i go pobiją, a ty dobrze o tym wiesz i też to napewno słyszałeś albo czytałeś więc nie wiem czemu głupa paliszEj czemu wy tak szczekacie będąc totalnymi normikami, których największe osiągnięcie to brak rozbiórki po miesiącu gry?xd jeszcze bywusiowi mocno siada, bo wymyśla sobie, że ktoś mu grozi i jest prześladowany, żeby zbudować odpowiednią narrację i osobę biednego poszkodowanego boya
ale ja nie mówię o tym tylko o tym, że Tomek wypisuje, że to Histeria mu grozi śmiercią xD nie wiem czemu głupa palisz. taki wygląd jego, dopisz sobie na dole "paskudna histeria"przeciez zbieram zwiadem albo varendial mi nawet pisali ze ktos przyjedzie do tomka i go pobiją, a ty dobrze o tym wiesz i też to napewno słyszałeś albo czytałeś więc nie wiem czemu głupa palisz
Wróć do kuchniprzeciez zbieram zwiadem albo varendial mi nawet pisali ze ktos przyjedzie do tomka i go pobiją, a ty dobrze o tym wiesz i też to napewno słyszałeś albo czytałeś więc nie wiem czemu głupa palisz
pranie też by się przydało zrobićWróć do kuchni
już pierdolisz jak potłuczona do reszty xD jestem ostatnim, który komukolwiek grozi w internecie. Mam wypierdolone w losowych ludzi z chuj wie skąd xD więc farmazonić to sobie możesz ale o kimś innym.przeciez zbieram zwiadem albo varendial mi nawet pisali ze ktos przyjedzie do tomka i go pobiją, a ty dobrze o tym wiesz i też to napewno słyszałeś albo czytałeś więc nie wiem czemu głupa palisz