Dyskusja

MoZielek

Miecznik
Wynik reakcji
65
Jak przegrałem? Ja cały czas gram do tej pory przecież i mam się dobrze :_0 Nawet nie wiesz ile kont na zastach stawałem na kutasku i broniłem z zasta, ale za dużo tego się uzbierało i psycho przegrało samo ze sobą :D Od tylu lat udało Ci się w koncu coś wygrać nawet nic nie robiąc i być gównem GRATSSSSS. Pomijając fakt, że na innym świecie mnie prosiłeś, żebym przeszedł do was, bo niedługo propozycja wygaśnie jak zaczniecie nas bić - dostaliscie tak w pizde, że nie było co zbierać :D
Pomijając fakt, że na innym błagałeś, żebym się uspokoił na froncie, bo cię łatwo pchałem, jak popychadło… pomijając fakt, jak ci w podstawówce kanapki zabierałem, tyle znaczą te Twoje słowa

Wynik reakcji
584
Co siadam do analizy to mówię sobie „nie, dziś nie, bo jutro się wydarzy jakieś coś”. I tak przespałem akcje oro vs Sigma, rezygnację wGG, rezygnację zderkiego…czekam na kasacje i napisze po prostu opis sytuacji na świecie od połowy czerwca

Thinkal

Miecznik
Wynik reakcji
24
Pomijając fakt, że na innym błagałeś, żebym się uspokoił na froncie, bo cię łatwo pchałem, jak popychadło… pomijając fakt, jak ci w podstawówce kanapki zabierałem, tyle znaczą te Twoje słowa
Niedośc ,ze przygłupi to mitoman :D Żebyś ty kogoś pchał, żebyś ty w ogole na froncie umiał cokolwiek zrobić to ktoś po przeciwnej stronie musi być wyjątkowo ch*jowy :p Jedyne co robisz to wpierdalasz siano, kupujesz PP, robisz limitke i wpierdalasz wszystkie darmy dookoła ze swojego plemienia. To jest twoj cały gameplay więc nie zgrywaj chojraka pzdr

Pooknoob

Lekki Kawalerzysta
Wynik reakcji
482
Niedośc ,ze przygłupi to mitoman :D Żebyś ty kogoś pchał, żebyś ty w ogole na froncie umiał cokolwiek zrobić to ktoś po przeciwnej stronie musi być wyjątkowo ch*jowy :p Jedyne co robisz to wpierdalasz siano, kupujesz PP, robisz limitke i wpierdalasz wszystkie darmy dookoła ze swojego plemienia. To jest twoj cały gameplay więc nie zgrywaj chojraka pzdr
no i nawet jeśli by tak robił, to ma top 2 RA i top 3 RW, może w razie potrzeby mobilem zabunkrować pół swojego frontu, jak to było z PSS, a i offem/stałkami ustawiać front pod bardziej ogarniętych frontowców, gdyby ich potrzebował. To jest przepychanie frontu, jak jeden gość nawet z 2 linii czy zaplecza łamie balans sił, a nie wbijanie 3-4 diód samodzielnie albo przejęcie 5 wiosek przy granicy, bo tam po drugiej stronie musi siedzieć spocony frontowiec XD

dziwni są ludzie w tej grze.

Thinkal

Miecznik
Wynik reakcji
24
no i nawet jeśli by tak robił, to ma top 2 RA i top 3 RW, może w razie potrzeby mobilem zabunkrować pół swojego frontu, jak to było z PSS, a i offem/stałkami ustawiać front pod bardziej ogarniętych frontowców, gdyby ich potrzebował. To jest przepychanie frontu, jak jeden gość nawet z 2 linii czy zaplecza łamie balans sił, a nie wbijanie 3-4 diód samodzielnie albo przejęcie 5 wiosek przy granicy, bo tam po drugiej stronie musi siedzieć spocony frontowiec XD

dziwni są ludzie w tej grze.
No cięzko nabijać jest RA na PSS oblegane z dwóch stron po kilka tysięcy OFFów, szanujmy się. Po prostu ziomek niczym więcej niż wjebaniem kasy i przejmowaniem darm na potęge - nie ma w tym umiejętności. Miałem styczność grać obok niego, był robiony jak małe dziecko jak dostał tylko front wioski. Co jak co, ale już od ludzi z CYRKu co przerzucali na nasz front to widać, że kumają gierkę i wiedzą co robią, tam było widać jednak pewien - wysoki poziom

infrasteel

Chłop
Wynik reakcji
29
Po prostu ziomek niczym więcej niż wjebaniem kasy i przejmowaniem darm na potęge - nie ma w tym umiejętności

Cały czas ciśniesz o kase/pp.. Jaki to ma sens grając na świecie z PP? Skoro tak bardzo Cię to boli, że musisz w każdej wiadomości o tym pisać to czemu nie pójdziesz grać na światy bez PP?
Dodatkowo, zazwyczaj w kazdym plemieniu masz darmy dla graczy ktorzy się wyróżniają. Jedni dostają za zasługi wioseczki a drudzy niestety muszą kupić za PP :/

Do góry