Dyskusja

MoZielek

Miecznik
Wynik reakcji
65
Kubuś nie odwracaj kota ogonem, przecież wiesz ,że wiadomość tyczyła się wylizywania rowa kolegom
Goń się gościu, przysięgam... drugiego takiego to ze świecą szukać. Wybitny przypadek, nietuzinkowa jednostka. Przegrałeś kolegom świat i całe twoje wojowanie na 199 skupiło się na FO, bo w grze tylko kłody chłopakom rzucałeś. Wyjdź na dwór, w piłkę pokop... odreaguj złe traktowanie.

Thinkal

Miecznik
Wynik reakcji
24
Goń się gościu, przysięgam... drugiego takiego to ze świecą szukać. Wybitny przypadek, nietuzinkowa jednostka. Przegrałeś kolegom świat i całe twoje wojowanie na 199 skupiło się na FO, bo w grze tylko kłody chłopakom rzucałeś. Wyjdź na dwór, w piłkę pokop... odreaguj złe traktowanie.
Jak przegrałem? Ja cały czas gram do tej pory przecież i mam się dobrze :_0 Nawet nie wiesz ile kont na zastach stawałem na kutasku i broniłem z zasta, ale za dużo tego się uzbierało i psycho przegrało samo ze sobą :D Od tylu lat udało Ci się w koncu coś wygrać nawet nic nie robiąc i być gównem GRATSSSSS. Pomijając fakt, że na innym świecie mnie prosiłeś, żebym przeszedł do was, bo niedługo propozycja wygaśnie jak zaczniecie nas bić - dostaliscie tak w pizde, że nie było co zbierać :D

Do góry