MoZielek
Miecznik
- Wynik reakcji
- 65
Wybacz, wolę dziewczyny… nawet jeśli jesteś jedną z nich to musisz być wybitnie głupia i brzydka, nie dogadamy siępasyw czy aktyw?
Wybacz, wolę dziewczyny… nawet jeśli jesteś jedną z nich to musisz być wybitnie głupia i brzydka, nie dogadamy siępasyw czy aktyw?
Kubuś nie odwracaj kota ogonem, przecież wiesz ,że wiadomość tyczyła się wylizywania rowa kolegomWybacz, wolę dziewczyny… nawet jeśli jesteś jedną z nich to musisz być wybitnie głupia i brzydka, nie dogadamy się
3maj się kumpel. Pamiętaj. Z Ryśkiem nie ma co wojowaćDzięki za grę Panie i PanowiePowodzenia na kolejnych światach
![]()
Nie no akurat żegnam tych którzy kończą3maj się kumpel. Pamiętaj. Z Ryśkiem nie ma co wojować
nigdy nie byliśmy po przeciwnych.DZIĘKUJĘ FORUMOWYM TROLLOM ZA GRĘ
DO ZOBACZANIA NA INNYCH ŚWIATACH MOŻE PO TEJ SAMEJ STRONIE BARYKADY![]()
Ale myślę że blacha u Ciebie zasłużona za zdobycie naszej sympatiiDZIĘKUJĘ FORUMOWYM TROLLOM ZA GRĘ
DO ZOBACZANIA NA INNYCH ŚWIATACH MOŻE PO TEJ SAMEJ STRONIE BARYKADY![]()
Podziękował również!Dzięki za grę Panie i PanowiePowodzenia na kolejnych światach
![]()
Goń się gościu, przysięgam... drugiego takiego to ze świecą szukać. Wybitny przypadek, nietuzinkowa jednostka. Przegrałeś kolegom świat i całe twoje wojowanie na 199 skupiło się na FO, bo w grze tylko kłody chłopakom rzucałeś. Wyjdź na dwór, w piłkę pokop... odreaguj złe traktowanie.Kubuś nie odwracaj kota ogonem, przecież wiesz ,że wiadomość tyczyła się wylizywania rowa kolegom
Jak przegrałem? Ja cały czas gram do tej pory przecież i mam się dobrze :_0 Nawet nie wiesz ile kont na zastach stawałem na kutasku i broniłem z zasta, ale za dużo tego się uzbierało i psycho przegrało samo ze sobąGoń się gościu, przysięgam... drugiego takiego to ze świecą szukać. Wybitny przypadek, nietuzinkowa jednostka. Przegrałeś kolegom świat i całe twoje wojowanie na 199 skupiło się na FO, bo w grze tylko kłody chłopakom rzucałeś. Wyjdź na dwór, w piłkę pokop... odreaguj złe traktowanie.
Mamy 500% zachomikowane na kolejne bicie, trzeba gdzies dolac?żebrze o surke i wioski na discordzie xd
trust the process
Dasz mi też? Mamy z 1200 darm do wzięciaMamy 500% zachomikowane na kolejne bicie, trzeba gdzies dolac?
Pomoge w zageszczaniu, coordy wyslij na privDasz mi też? Mamy z 1200 darm do wzięcia
Nie bo jak wysle na PW to dostane 1000 offowPomoge w zageszczaniu, coordy wyslij na priv
@Gromone1 co Ty mówisz... Przejąłeś mi wioskę..Raz się przegrywa...raz się...przegrywa