Dyskusja

Banaseloo?

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
444
Farmazeusz, jak określiłeś tą 1/4 offów? Masz jakiś wzór ? XD
Sory ale z frajerami nie gadam

PS. Póki nie wyjdziesz z zaplecza nadal nim zostaniesz ;) A kolejna sprawa, miałeś już nie pisać w moją stronę, wyjdziesz z zaplecza to odpisze Ci nawet na swoim poziomie, a póki co zostanę przy Twoim ;)

Vizier19

Zwiadowca
Wynik reakcji
194
Sory ale z frajerami nie gadam

PS. Póki nie wyjdziesz z zaplecza nadal nim zostaniesz ;) A kolejna sprawa, miałeś już nie pisać w moją stronę, wyjdziesz z zaplecza to odpisze Ci nawet na swoim poziomie, a póki co zostanę przy Twoim ;)
Ah, pizdeczko szkoda mi na Ciebie nawet czasu, idź jakiemuś koledze opierdol petardę i wracaj do nory

Banaseloo?

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
444
Ah, pizdeczko szkoda mi na Ciebie nawet czasu, idź jakiemuś koledze opierdol petardę i wracaj do nory
szkoda Ci na mnie czasu, a jednak mnie zaczepiasz XD no kurwa debil :D nazywasz kogoś pizdeczką a dostałeś wpierdol i jeszcze chowasz się na zapleczu, a wchodzisz na forum i robisz z siebie kozaka :D kolejny wpierdol i next zapewne. Ja wracam do domu :) Jeśli warunki masz słabe, daj linka do zrzutki to podeśle coś ;) Warto pomagać :) Niby frajer jesteś, ale jak Ci w życiu nie wychodzi to wspomogę ;)

Wynik reakcji
584
Helloł Sigma.

11:49 a już -12 na swojej akcji. Liczę oczywiście od wczoraj, bo podsumowanie akcji myśle jutro warto będzie zrobić, jak już się rozbijecie po całej linii frontu.

Gratuluję odpalenia bonusów do offów od drugiego dnia!

Do góry