Vizier19
Zwiadowca
- Wynik reakcji
- 194
Farmazeusz, jak określiłeś tą 1/4 offów? Masz jakiś wzór ? XDJak coś to Sigma nie bije całym potencjałem, bo 1/4 offów wysyłają na zamek XD
Farmazeusz, jak określiłeś tą 1/4 offów? Masz jakiś wzór ? XDJak coś to Sigma nie bije całym potencjałem, bo 1/4 offów wysyłają na zamek XD
Sory ale z frajerami nie gadamFarmazeusz, jak określiłeś tą 1/4 offów? Masz jakiś wzór ? XD
Ah, pizdeczko szkoda mi na Ciebie nawet czasu, idź jakiemuś koledze opierdol petardę i wracaj do norySory ale z frajerami nie gadam
PS. Póki nie wyjdziesz z zaplecza nadal nim zostaniesz A kolejna sprawa, miałeś już nie pisać w moją stronę, wyjdziesz z zaplecza to odpisze Ci nawet na swoim poziomie, a póki co zostanę przy Twoim
Już myślałem że akcja na 195 świecie była jakaśŻebraka ze mnie robisz? Nudy na forum ostatnio, kilka imprez to i nie było kiedy wejść
szkoda Ci na mnie czasu, a jednak mnie zaczepiasz XD no kurwa debil nazywasz kogoś pizdeczką a dostałeś wpierdol i jeszcze chowasz się na zapleczu, a wchodzisz na forum i robisz z siebie kozaka kolejny wpierdol i next zapewne. Ja wracam do domu Jeśli warunki masz słabe, daj linka do zrzutki to podeśle coś Warto pomagać Niby frajer jesteś, ale jak Ci w życiu nie wychodzi to wspomogęAh, pizdeczko szkoda mi na Ciebie nawet czasu, idź jakiemuś koledze opierdol petardę i wracaj do nory
Nie zaczepiaj mi ziomusi, skup się na graniuAh, pizdeczko szkoda mi na Ciebie nawet czasu, idź jakiemuś koledze opierdol petardę i wracaj do nory
Sciagna znowu pol plemiennego defa na 3 offy jak ostatnioChyba nie, bo PaniczDawid przestał mi odpisywać
i jak? drugi dzień już chyba na + co?specjalnie rozpisali akcje na 3 dni, bo w końcu do 3 razy sztuka, może w ostatnim dniu uda im sie wyjść na +
wszystko idzie zgodnie z planem, dzisiaj są -11 ale to tak specjalnie, bo robią krok w tył żeby jutro skoczyć na 102 metry w przódi jak? drugi dzień już chyba na + co?
pasyw czy aktyw?Nie zaczepiaj mi ziomusi, skup się na graniu
ale partnera to sobie szukaj gdzie indziejpasyw czy aktyw?